18-02-2022 Розваги 99

Девід Духовни та Рон Лівінгстон приєдналися до Тоні Коллетт у комедії про боротьбу за спадщину

Девід Духовни та Рон Лівінгстон

В акторському складі комедії про битву за спадок під назвою The Estate відбулося подвійне поповнення.

За даними видання Deadline, до затверджених на головні ролі Тоні Коллетт («Ножі наголо») та Анни Фаріс («Дуже страшне кіно») сьогодні приєдналися Девід Духовни («Секс і Каліфорнія») і Рон Лівінгстон («Ніжний бар»).

Також у фільмі задіяні Кетлін Тернер («Роман з каменем»), Розмарі ДеВітт («Усюди жевріють пожежі») та Кейла Монтеррозо («У мене на районі»).

У центрі сюжету картини — сестри Мейсі (Коллетт) та Саванна (Фаріс), які отримали сумну звістку: їхня багата тітонька Гільда помирає від раку. Новина про швидку смерть родички особливо не чіпає героїнь, їх більше хвилює можливість отримати у спадок величезний стан смертельно хворої. Таким чином, натхненні швидким збагаченням жінки вирушають до Гільди в гості з підступним планом втертися в довіру та отримати активи літньої пані.

Але приїхавши на місце, парочка зустрічає там інших рідних зі схожим задумом — кузенів Беатріс та Річарда. Далі між персонажами починається справжнє суперництво: щоб вразити Гільду кожен намагається діяти на випередження.

За сценарій та режисуру стрічки відповідає творець комедії «Смерть на похороні» Дін Крейг. До продюсерської команди увійшли Сара Джессіка Паркер, Марк Голдберг, Сара Гебріел, Девід Гейрінг, Елісон Бенсон та Крістіан Меркурі. Фінансують проект Signature Films та Capstone Studios.

Зйомки вже розпочалися та відбуваються на території Нового Орлеана.


Читати також