18-02-2022 Розваги 124

Завершилися зйомки серіалу «Дім дракона»

Дім дракона 2022

HBO завершив зйомки серіалу «Дім дракона» - приквелу «Гри престолів». Прем'єра шоу відбудеться у 2022 році. Про завершення виробництва «Дому дракона» розповів Deadline директор з контенту HBO та HBO Max Кейсі Блойс.

Він також пояснив, чому HBO ще не оголосив дату прем'єри. Команда проекту не хотіла анонсувати дату релізу раніше, оскільки будь-якої миті через коронавірус могли призупинити зйомки, що призвело б до перенесення прем'єри.

Кейсі Блойс додав, що він та його колеги з HBO вже обговорюють, коли випустити «Дім дракона». Судячи з його слів, незабаром канал може розкрити дату прем'єри: «Тепер, коли виробництво завершилося, ми зможемо обговорити, коли оголосити дату».

Як також підтвердив Кейсі Блойс, HBO продовжує розробляти нові спін-оффи «Гри престолів». За його словами, деякі проекти вже «виглядають справді добре».

Нагадаємо, канал запланував серіали «9 подорожей» та «10 000 кораблів», а також адаптацію «Лицар Сімох Королівств».

Серіал «Дім дракона» знятий за книгою Джорджа Мартіна «Полум'я та кров» – це приквел фентезі-циклу автора «Пісні Льоду та Полум’я». Шоу перенесе глядачів до часів громадянської війни Танець драконів, яка дуже вплинула на Дім Таргарієнів.

Дія розгорнеться за 200 років до подій «Гри престолів».

У шоу знялися Метт Сміт, Емма Д’Арсі, Педді Консідайн, Стів Туссен, Ріс Іванс, Олівія Кук, Соноя Мідзуно та Ів Бест.


Читати також