18-02-2022 Розваги 148

Квентін Тарантіно виступить у ролі оповідача у першому сезоні антології Super Pumped

Квентін Тарантіно 2022

У розпорядження порталу Deadline потрапила нова цікава деталь, що стосується серіалу Super Pumped. Виявляється, оповідачем першого сезону багатосерійної антології про світ великих грошей виступає сам Квентін Тарантіно, для якого це не новинка: режисер любить іноді розбавляти свою творчу діяльність, знімаючись у гостьових ролях або читаючи закадровий текст.

У подібній якості він також неодноразово виступав і на власних проектах, а участь у шоу Showntime для нього примітна тим, що одну з важливих ролей зіграла зірка його дилогії «Убити Білла» Ума Турман.

Образ центрального персонажа в Super Pumped втілив Джозеф Гордон-Левітт, і він теж давно знайомий з Квентіном: колись Тарантіно намагався залучити актора до зйомок «Джанго вільний», але через щільний графік Левітт так і не зміг викроїти часу.

У заснованому на книзі Майка Айзека серіалі розкажуть історію амбітного підприємця Тревіса Каланіка (Левітт), який заснував компанію Uber.

Шоураннери Браян Коппельман і Девід Левін продемонструють глядачам захоплюючий сюжет про різкий зліт і стрімке падіння творця однойменного мобільного додатка для виклику таксі.

Super Pumped вже продовжено на другий сезон, а перший дебютує в ефірі 27 лютого.


Читати також