18-02-2022 Розваги 173

Роберту Паттінсону не дозволили шепотіти у фільмі «Бетмен»

у фільмі «Бетмен». Новини кіно 2022

Виконавець головної ролі у картині «Бетмен» Роберт Паттінсон намагався внести радикальні зміни у звичний глядачам образ супергероя. Зокрема, за його власним зізнанням, він хотів змінити голос і замість звичного низького та грубого говорити пошепки.

«Раніше всі прагнули знижувати тон, а я такий: “Я збираюся зробити прямо навпаки - перейти на шепіт”. І я намагався робити це протягом перших двох тижнів, але це звучало просто жахливо, і врешті-решт вони сказали мені припинити», - зізнався актор.

Хоча врешті-решт він зупинився на більш традиційному голосі, пізніше він дізнався, що, мабуть, був у хорошій компанії. «Я дізнався від Ніка, який щодня одягав на мене костюм, що Крістіан Бейл теж експериментував у фільмі “Бетмен: початок”. І якщо ви послухаєте перший тизер-трейлер, ви зможете почути оригінальний голос. Я дізнався про це всього кілька тижнів тому», - додав Паттінсон.

Він також розповів, що пропонував режисеру одягнути Брюса Вейна у стилі гранж, який так любив Курт Кобейн, але отримав відмову.

Фільм «Бетмен» буде представлений глядачам на початку березня 2022 року. Очікується, що він продемонструє один із найсильніших стартів серед екранізацій коміксів DC.


Читати також