19-02-2022 Розваги 194

Стала відома дата прем'єри мультфільму «Нікчемний я 4»

Нікчемний я 4. Новини кіно 2022

Нові пригоди Грю та посіпак доведеться чекати до 2024 року.

Universal Pictures та Illumination Entertainment визначилися з датою світової прем'єри довгоочікуваного мультфільму «Нікчемний я 4». Чекати на нові пригоди Грю та посіпак доведеться довго – побачимо сіквел лише у 2024 році.

Як пише The Wrap, «Нікчемний я 4» вийде 3 липня 2024 року. До релізу четвертої частини серії франшизі виповниться 14 років! Перший мультик показали ще 2010 року, а третій – 2017-го.

Режисером «Нікчемного я 4» виступить Кріс Рено, який працював над першими двома частинами, а також над дилогією «Секрети домашніх тварин». З ним у дуеті попрацює режисер анімації Патрік Далаж (перші дві частини серії «Нікчемний я», «Секрети домашніх тварин 2», дилогія «Зверопою»). Сценарій напише автор «Школи року» та «Білого лотоса» Майк Вайт.

Illumination також оголосила дату виходу ще одного анімаційного фільму "Migration" ("Міграція") - теж від сценариста Майка Вайта. Мультик вийде у прокат 30 червня 2023 року. Це буде комедійний мультфільм про подорож сім'ї качок, які покинуть Нову Англію та вирушать через Нью-Йорк на Багами. Режисером виступить Бенжамін Реннер («Ернест і Селестіна: Пригоди мишки та ведмедя»).


Читати також