Літо не за горами: як спланувати відпочинок біля моря в елітному котеджі

Море

В якому місті найкраще відпочивати влітку? Зрозуміло, в Одесі! Тут вас вітають ласкаве море, спекотне сонце та м'який пісок на пляжах.

Адже Одеса - велике та красиве місто з багатою історією. І навіть якщо під час відпочинку налетить шторм та зіпсується погода, ви зможете поблукати містом, відвідати аквапарк, відпочити у парку. Важлива й наявність універсамів, великих торгових центрів.

Де найзручніше влаштуватися на проживання

В Одесі можна влаштуватися на проживання різними способами:

  • зняти квартиру на пару тижнів, місяців чи сезон;
  • оселитися у готелі;
  • зняти номер у пансіонаті чи будинку відпочинку;
  • орендувати будинок біля моря.

Але найвдалішим із погляду комфорту буде зняти котедж на березі моря в Одесі. В цьому випадку вам забезпечено максимум зручностей не тільки на морі та у місті, але й у домашній обстановці.

котедж на березі моря в Одесі

Переваги елітного житла в котеджному селищі "Золотий берег"

На узбережжі сьогодні розгорнуто активне будівництво. Нові будівлі представлені як скромними недорогими будиночками, так і шикарними віллами високого класу.

Зазвичай вілли, збудовані поблизу узбережжя, знаходяться на території закритого селища.

Кожна вілла розрахована на комфортне проживання від 3 до 10 осіб. В домі передбачені:

  • загальна вітальня;
  • кілька спалень;
  • кухня, обладнана всією необхідною технікою,
  • кілька ванних кімнат.

Перед кожним елітним житлом розташовани газон, невеликий сад, майданчик, парковка для автомобіля. А вілли високого класу мають обладнані басейни з лежаками, тому їх мешканці не залежать від примх погоди, штормів на морі, навали медуз і температурних коливань.

Орендувати чи купити?

Якщо вам подобається жити на морському узбережжі не тільки під час відпустки влітку та ви віддаєте перевагу морському клімату цілий рік, то краще не витрачати гроші на оренду, а купити елітний будинок у котеджному селищі.

Така покупка - це ще й чудова інвестиція у майбутнє. Вартість земельних ділянок на узбережжі постійно зростає, а отже, вкладені гроші через час можна буде не просто повернути, а навіть збільшити.

Селища, які сьогодні зростають на узбережжі, пропонують максимум зручностей та розгорнуту інфраструктуру. Зазвичай на території такого містечка є магазини з усіма необхідними товарами, кафе та ресторан, спортивні майданчики та зони відпочинку. А також огорожа навколо кожного будинку, що забезпечує приватність під час відпочинку.

Прикладом такого селища поблизу Одеси стане комплекс "Золотий берег", який пропонує комфорт та безпеку кожному своєму гостю. Добратися до "цивілізації" - швидко і на приватному авто, і на міському транспорті. Зручне розташування та переваги проживання у нових котеджах з прекрасним плануванням роблять цей комплекс однією з кращих пропозицій на ринку нерухомості.


Читати також