Культура фізична і духовна

Культура фізична і духовна. Блог про екопоселення

Доброго часу доби всім моїм читачам.

Звичайно, говорячи про такі високі речі, як екологічне проживання, не можна забувати про такі важливі аспекти, як фізичне і духовне виховання мешканців екомістечка, для чого ми плануємо створити культпросвітницький центр, спортивно-оздоровчі споруди, включно з лазнево-аромотерапевтичним комплексом.

Структура культурно-просвітницького центру повинна поєднувати і складатись з таких підрозділів:

1. Бібліотека

2. Інтернет-кафе

3. Актовий зал

4. Гуртки за інтересами

5. Кафе

6. Дискусійний клуб

7. Клас дошкільного виховання дітей

8. Кабінет психолога

Мета культурно-просвітницького центру полягає в тому, щоб всі, хто стане в майбутньому мешканцями поселення, матимуть можливість доступу до інформації, спілкування, проведення вільного часу, досягнення знань історії України, при цьому не покидаючи територію містечка

В якості фізичного розвитку ми вважаємо за потрібне створити фітнес зал з тренажерами для заняття бодібилдінгом, та поля і устаткування для заняття баскетболом, футболом, волейболом, басейн, тощо.. а також, щодо оздоровлення необхідні такі заходи, як фінська сауна, російська чи римська лазня, масажний кабінет, аромотерапія, фітотерапія, ЛФК та, можливо, інші додаткові послуги, такі як бальнеологія і моржування.

Дитячий майданчик та гуртки для самореалізації дітей також мають бути присутні на території поселення.

Таким чином ми хочемо забезпечити спільноту, всіх однодумців і кожного нашого жителя всім необхідним, не обмежуючи нікого і нічим в межах розумного, а саме на підставі статуту, який буде складений вже на початку створення екомістечка.
При нагоді повинен попередити всіх: НА ТЕРИТОРІЇ ЕКОМІСТЕЧКА БУДЕ СУВОРО ЗАБОРОНЕО ПАЛИТИ ТА РОЗПИВАТИ СПИРТНІ НАПОЇ ТА ВЖИВАТИ БУДЬ-ЯКІ НАРКОТИЧНІ РЕЧОВИНИ!!! Що буде суперечити всім принципам здорового способу життя, і нівелювати весь зміст та ідею ЕКОПОСЕЛЕННЯ.

Отож приєднуйтесь, пишіть, дзвоніть, я завжди готовий до обговорення, пропозицій та побажань.

З повагою Роман.

098 715 7474

093 239 7474


Читати також