Оксімірон проведе серію антивоєнних концертів «Russians Against War». Перший пройде у Стамбулі

Оксі​мірон проведе серію антивоєнних концертів «Russians Against War». Перший пройде у Стамбулі. Останні новини в Украні. Війна в Україні 2022

Репер Оксімірон (Мірон Федоров) заявив, що проведе серію благодійних концертів проти війни в Україні. Про запуск акції під назвою "Russians Against War" він повідомив у своїх соцмережах.

Вже понад два тижні йде війна в Україні і при цьому є десятки мільйонів росіян, які категорично незгодні з цією війною. Я вважаю, що треба якнайголосніше про це сказати. І тому я оголошую серію своїх благодійних концертів, яка називатиметься «Russians Against War».

Зараз у Росії неможливо зробити антивоєнний концерт, тому що, хоч би як це звучало, все антивоєнне під забороною, запроваджено тотальну цензуру і всім, хто хоч якось висловлюється проти цієї війни, потенційно загрожує кримінальне переслідування.

Перший концерт у рамках акції "Russians Against War" пройде 15 березня у Стамбулі. Він також буде транслюватися на YouTube, Twitch та Instagram.

Весь прибуток від концертів буде переведено до благодійної недержавної польської організації, яка допомагає дітям українських біженців.

На початку березня у Оксімірона була запланована серія концертів у Москві та Петербурзі на підтримку першого за шість років альбому «Красота и уродство». Після початку війни в Україні репер відклав ці виступи на невизначений термін.


Читати також