Надихаюча історія про евакуацію за кордон

Надихаюча історія про евакуацію за кордон

Знайомтесь, це кінологиня Вікторія, яка 14 березня евакуювалася з Одеси в Словачинну. Її чоловік лишився захищати Україну, а вона, донька, Шерлок та 10 кілограм корму опинилися в евакуаційному потязі. Шерлок— частина їхньої сім'ї, пес-терапевт, собака, яку люблять та турбуються.

Пересуватися з речами, дитиною і собакою було складно, проте Вікторія запевняє, що інакше не можна, тим паче всюди багато людей, які співчувають, підтримують і допомагають. У потяг пустили без проблем, до власниці песика ставилися з розумінням. У словацькому таборі для біженців пропонували корм і воду. Вони безкоштовно відвідали ветклініку, там собаці зробили документи. А ще волонтер проїхав усю Словаччину, щоб привезти спеціальний дієтичний корм, який не вліз у машину на кордоні.

Вікторія впевнена, що рятувати тварин це норма, а не щось неймовірне. Вона поділилася своєю історією, щоб надихнути власників тварин врятувати життя улюбленців. Життя тварин залежить від наших дій, лише ми можемо їх захистити і мусимо зробити все для цього!

кінологиня Вікторія


Читати також