Дмитро Комаров «похвастався» нагородою від росії

Дмитро Комаров «похвастався» нагородою від росії. Війна в Україні 2022

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров похвалився отриманою "нагородою" від країни-агресора. На території Росії телеведучого визнали "ворогом Росії". Такі самі "відзнаки" отримали український боксер Володимир Кличко, російський музикант Андрій Макаревич, опозиціонер Олексій Навальний, співак Борис Гребєнщиков, письменник Борис Акунін тощо.

Усі перелічені у списку зірки виступили проти війни в Україні та загарбницької політики путіна. Про це ведучий розповів у своєму Instagram.

За словами Комарова, така "нагорода" його зовсім не розчарувала, лише довела, що позиція знаменитості вірна.

"Приймаю вітання! Почесне звання "Ворог росії" від Комітету захисту національних інтересів. Отже, я живу чесно і мені не соромно дивитися людям в очі. Та й компашка нас, "ворогів і зрадників росії", цікава зібралася. Макаревич, Кличко, Гребєнщиков , Навальний та інші", – йдеться у повідомленні.

Телеведучий також пояснив, як легко визначити, яка зі сторін бреше.

"Та, що запроваджує тотальну цензуру, забороняє відкривати роти, знищує незалежні ЗМІ. Запроваджує списки неугодних", - написав він.


Він зазначив, що, знімаючи тревел-шоу раніше, мріяв відвідати Північну Корею, щоб показати глядачам "минуле сьогодення". Однак у сьогоднішніх реаліях це бажання здається все менш актуальним, адже диктаторська країна у світлі нових подій скоро здаватиметься світові "просунутою".


Читати також