Девід Бекхем передав свою Instagram-сторінку лікарці з Харкова

Девід Бекхем

Відомий британський футболіст Девід Бекхем передав у неділю, 20 березня, свою сторінку в соцмережі Instagram із 71,4 млн підписниками завідувачу перинатального центру у Харкові Ірині.

Ірина, яка є завідувачем обласного перинатального центру й дитячим анестезіологом, опублікувала у сторіз на сторінці Бекхема світлини з медзакладу, де лікуються новонароджені.

Вона також поділилися фотографіями підвалу, куди переміщали пацієнтів з початку російського вторгнення в Україну, і показала медичне обладнання, подароване міжнародною організацією ЮНІСЕФ, послом якої є Бекхем.

Ірина розповіла, що в перший день війни вагітних жінок і матерів евакуювали в підвал.

«Це були жахливі три години, які ми провели разом. На жаль, немовлят, які перебувають у реанімації, ми не можемо забрати в підвал, тому що вони залежать від роботи спеціального медобладнання. Перші дні були найважчими. Треба було навчитися працювати під час бомбардувань та авіаударів», - сказала вона.

Раніше відомий британський футболіст Девід Бекхем та його дружина, ексспівачка та дизайнерка Вікторія пожертвували дітям України 1,3 млн доларів.


Читати також