14.04.2022
Мистецтво
eye 319

Вийшов тизер та постер до нового фільму Девіда Кроненберга

Злочини майбутнього. Дивитися тизер онлайн

Це перший фільм режисера за вісім років. Стрічка розповість про незвичайну людину, яка страждає на синдром прискореної еволюції і здатна відрощувати нові органи
Відео було опубліковане на офіційному YouTube-каналі кінокомпанії проекту.

Згідно з синопсисом в описі, фільм розповість про те, як «людський вид пристосовується до синтетичного середовища, а його тіло зазнає нових трансформацій та мутацій». Сол Тенсер, який страждає на синдром прискореної еволюції, разом зі своєю партнеркою на ім'я Капріс влаштовує авангардні перформанси, під час яких позбавляється від непотрібних органів, що виросли. Ними поступово починає цікавитися дослідник із Національного реєстру органів Тімлін, яка бажає «пролити світло на наступну фазу людської еволюції».

новий фільм кроненберга

Головні ролі у фільмі виконали Вігго Мортенсен, Леа Сейду та Крістен Стюарт. Прем'єра нової кінороботи режисера пройде в рамках програми 75-го кінофестивалю Канна, що триватиме з 17 по 28 травня. Також серед учасників основного конкурсу міжнародного огляду картини «Бачення метелика» Максима Наконечного, «Час Армагеддону» Джеймса Грея, «Торі та Локита» Жан-П'єра та Люка Дарденнів та «Трикутник смутку» Рубена Естлунда та інші.

Видання Deadline зазначає, що нова стрічка носить ту саму назву, що й фільм режисера 1970 року, але не є його рімейком. Картина «Злочини майбутнього» 1970-го була другою стрічкою в кінокар'єрі режисера і розповідала про те, як у результаті отруєння косметичними засобами на Землі гинуть всі жінки, що дітородять, і доктор Адріан Тріпод намагається знайти спосіб це виправити.

Читати також


up