24-02-2022 Розваги 265

​Для фільму «Крейвен-мисливець» вибрали актора на роль Хамелеона

«Крейвен-мисливець»

Майстра перевтілень зіграє зірка серіалів «Пем і Томмі» та «Білий лотос».

Sony Pictures обрала актора на роль лиходія Хамелеона для фільму "Крейвен-мисливець".

Як повідомляє Deadline, Дмитра Смердякова зіграє зірка серіалів «Пем та Томмі» та «Білий лотос», а також трилогії жахів «Вулиця страху» Фред Хехінгер. Sony ще не підтвердила роль актора, але джерела Deadline стверджують, що він виконає роль Хамелеона.

Хамелеон у коміксах Marvel постає одним із перших ворогів Людини-павука. Лиходій відомий як майстер перевтілень – він здатний видати себе за будь-кого. Хамелеон тісно пов'язаний із Крейвеном-мисливцем – вони однокровні брати.

Роль Крейвена у фільмі виконає Аарон Тейлор-Джонсон, який у кіновсесвіті Marvel грав Ртуть. У коміксах антигерой стикався з Людиною-павуком, Веномом та Чорною Пантерою. Сергій Кравінов дуже сильний і спритний, також він має мисливські навички. У коміксах Крейвена зображують потужним хлопцем, тому Тейлор-Джонсон старанно тренується для ролі.

Крейвен вже непомітно дебютував у кіновсесвіті Marvel. Антигерой засвітився у мультивсесвітньому проломі у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема». Щоправда, це могла бути інша версія персонажа. А у фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» з'явився таємничий Димитрій (Нуман Акар) – як передбачається, це був Хамелеон/Дмитрій Смердяков основної реальності MCU.

Прем'єра фільму «Крейвен-мисливець» Джея Сі Чандора запланована на 12 січня 2023 року.


Читати також