24-02-2022 Розваги 207

​Слух: Джоді Фостер може зіграти головну роль у четвертому сезоні «Справжнього детектива»

Джоді Фостер. 2022

Дія нової історії розгорнеться в Арктиці.

Нещодавні оптимістичні коментарі програмного директора HBO Кейсі Блойса щодо відродження «Справжнього детектива», зважаючи на все, були цілком обґрунтованими. Згідно з ексклюзивом видання The Illuminerdi, виробництво четвертого сезону культової кримінальної антології вже перебуває на стадії підготовки і є навіть перші подібності: зараз триває процес формування творчої команди.

Згідно з інсайдерською інформацією, шоуранером та режисером наступної частини заявлено незалежну постановницю Ісса Лопес («Все погано», «Тигри не бояться»), а однією з провідних ролей зацікавилася дворазова володарка премії «Оскар» Джоді Фостер. Про залучення творця телевізійної франшизи Ніка Піццолатто поки що нічого не відомо.


Новий сезон складатиметься із шести епізодів, а дія розгорнеться у холодній Арктиці. Таким чином, Лопес планує повернути сюжет до вихідної формули, тому в історії фігуруватимуть два ключові персонажі; однак, на відміну від оригіналу, де головні ролі зіграли Меттью Мак-Конагей та Вуді Гаррельсон, у новому сегменті поліцейської драми займатимуться розслідуванням дві сильні жінки-детективи. На партію другої героїні бажають утвердити актрису з місцевого корінного населення.

Старт зйомок заздалегідь запланований на осінь цього року.


Читати також