24-02-2022 Розваги 177

Пітер Дінклейдж натякнув, що він з'явиться у фільмі «Тор: Кохання та грім» у ролі Ейтрі

​Пітер Дінклейдж. 2022

Король гномів допоможе Джейн Фостер відновити Мйольнір.

Пітер Дінклейдж дебютував у кіновсесвіті Marvel за участю короля гномів і коваля Ейтрі у фільмі «Месники: Війна нескінченності». У наступних картинах героя не було, але актор натякнув, що його варто очікувати у «Торі: Кохання та грім».

Ейтрі зіграв важливу роль у «Війні нескінченності». Герой допоміг Тору (Кріс Гемсворт) створити бойову сокиру Грімсокиру – замість знищеного Хелою (Кейт Бланшетт) у «Торі: Раґнарок» молота Мйольніра. У новому підкасті Empire Дінклейджа попросили розповісти про своє майбутнє в MCU. І актор дав зрозуміти, що засвітиться у четвертому «Торі»:

«Хм, ну, вийде ще один фільм про Тора, чи не так? Його ще Тайка [Вайтіті] зрежисував. Що? Я нічого не казав. Що? Що?

За сюжетом стрічки Джейн Фостер (Наталі Портман) отримає надприродні здібності та стане Могутнім Тором. А як відомо, Мйольнір наділяє суперсилами лише тих, хто гідний прийняти їх. Мйольнір знищили – його версія з минулого з'явилася у «Месниках: Фінал», але Тор, напевно, залишить зброю собі. Можливо, Джейн з якихось причин попросить Ейтрі допомогти їй відновити Мйольнір.

У Мережі вже давно ходили чутки, що Ейтрі повернеться у «Торі: Кохання та грім». У цьому є логіка, адже тільки Ейтрі може відновити Мйольнір або створити нову зброю, що схожа за потужністю. А раз у фільмі будуть два Тори, то й молотів має бути два.

У фільмі очікується багато яскравих персонажів. З'являться Валькірія (Тесса Томпсон), Вартові Галактики, а також сам Зевс (Рассел Кроу). А головним лиходієм виступить Ґорр Убивця богів (Крістіан Бейл).

Прем'єра фільму «Тор: Кохання та грім» намічено на 7 липня.


Читати також