23-02-2022 Розваги 215

На першому промо-фото фільму «Дивний: Історія Ела Янковича» Денієл Редкліфф грає на акордеоні

Денієл Редкліфф. «Дивний: Історія Ела Янковича»

Сам Ел Янкович жартома назвав актора дивакуватим косплеєром.

У Мережі з'явилося перше промо-фото фільму «Дивний: Історія Ела Янковича» про життя та кар'єру музиканта-пародиста Дивного Ела Янковича. На знімку Денієл Редкліфф грає на акордеоні в образі Янковича.

Денієл Редкліфф грає на акордеоні

Кадром поділився сам Ел Янкович у Twitter. Співак зазначив, що зйомки байопіку тривають уже восьмий день. Також Янкович жартома назвав Редкліффа дивакуватим косплеєром, який заважав команді знімати фільм. Музикант додав, що охорона вже вигнала цього дивного фаната.

Денієл Редкліфф засвітився на фото в тому ж таки образі, в якому був помічений на перших кадрах зі знімального майданчика. На акторі кучерява перука, окуляри та яскрава сорочка. Редкліфф щасливий зіграти Ела Янковича, про що він сказав у своїй заявці. Слова актора наводить Comic Book:

«Носити гавайську сорочку – це величезна відповідальність, до якої я не відношусь легковажно. Для мене велика честь нарешті поділитися зі світом на 100% правдивою історією розпусного та скандального життя Дивного Ела».

У синопсисі пишуть, що «Дивний: Історія Ела Янковича» розповість, як Дивний Ел Янкович став «найбільшою музичною легендою всіх часів». У фільмі покажуть бурхливі романи артиста і те, як він створював свої хіти, включаючи Eat It – це пародія на Beat It Майкла Джексона, а також Like a Surgeon – пародія на Like a Virgin Мадонни.

Байопік знімає режисер короткометражки "Дивний: Історія Ела Янковича" 2010-го Ерік Аппель. Сценарій Аппель написав у співавторстві з Елом Янковичем.


Читати також