22-02-2022 Розваги 122

Продюсерська компанія репера 50 Cent розробляє екранізацію коміксів Xerø

50 Cent

Творці майбутнього фільму планують заснувати амбітну та конкурентоспроможну комікс-франшизу.

Продюсерська компанія Кертіса Джексона, більш відомого як 50 Cent, G-Unit Film & Television запускає у розробку новий ігровий фільм, заснований на серії коміксів Xerø від видавництва DC. Як повідомляє видання Deadline, компанія розроблятиме комікси у співпраці зі студією Color Farm Media з подальшими планами на франшизу.

У серії коміксів розповідається про чорношкірого урядового агента Колтрейна Вокера, який використовує технологічний костюм, щоб перетворюватися на білу людину. Завдяки цьому він здатний анонімно впроваджуватися до лав міжнародної еліти. Однак його гнітить прірва між безправними вулицями, звідки він родом, і багатим життям вершків суспільства. Існуючий відразу у двох протилежних світах Вокер виявляється чужим в обох.

Серія коміксів Xerø створена Крістофером Прістом, відомим як перший чорношкірий автор видавництв Marvel та DC. Хоча він створював серію ще працюючи на DC, у 2008 році він отримав повні права на Xerø, тому медіакомпанія Warner Bros, що володіє видавництвом, не братиме участі у роботі над фільмом. Продюсуватиме майбутню стрічку Еріка Александер, Бен Арнон, а також відомий автор коміксів Джозеф Іллідж.


Читати також