21-02-2022 Розваги 209

У першому уривку з фільму «Проект Адам» герой Райана Рейнольдса знайомиться із собою у дитинстві

Проект Адам. Дивитися нове відео

Маленький Адам швидко розкусив, що це за дивний дядько.

Netflix опублікував перший уривок з науково-фантастичного фільму «Проект Адам». У ролику показали знайомство героя Райана Рейнольдса із собою ж у дитинстві.

Відео розкрило повнішу версію сцени з трейлера. Пілот і мандрівник у часі Адам (Рейнольдс) важко поранений. Схоже, він потрапив у перестрілку та пережив аварію корабля. Він заходить у будинок свого дитинства, щоб обробити рану. За ним слідує юний Адам (Вокер Скобелл), який намагається зрозуміти, що це за дядько зі штуковиною, що нагадує світловий меч із «Зоряних воєн».

Юний Адам на свій подив помічає, що таємничий пілот розуміє, як потрібно користуватися холодильником, який не з першого разу закривається. А ще чоловік знає все про життя міні-Адама та в курсі, як звуть його собаку. Більше того, у незнайомця є такий самий шрам, як і у хлопчика. І герої носять однакові години – вони належали їхньому батькові. Юний Адам здогадується, що його домом бродить він же з майбутнього.

За сюжетом дорослий Адам прибуде до минулого, щоб виконати місію з порятунку майбутнього. Він разом зі своєю молодшою версією вирушить у ще глибше минуле, щоб зустрітися з покійним батьком (Марк Руффало), який був геніальним фізиком. Також у минулому герой перетнеться зі своєю матір'ю (Дженніфер Гарнер). Під час пригоди Адаму допоможе його напарниця та можлива кохана (Зої Салдана).

Прем'єра фільму "Проект Адам" Шона Леві відбудеться 11 березня.


Читати також