21-02-2022 Розваги 122

У телесеріалі «Halo» вперше покажуть обличчя Майстра Чіфа

Обличчя Майстра Чіфа. «Halo»

Телесеріал "Halo" виробництва Paramount зробить те, чого Bungie та відеоігри 343 Industries не робили вже понад два десятиліття: покаже обличчя Майстра Чіфа.

Підтвердження надійшло від Кікі Вольфкілл, виконавчого продюсера та голови відділу трансмедіа та розваг у 343 Industries, в інтерв'ю де вона пояснила, що показ обличчя Джона-117 є ключовим аспектом серіалу. Продюсери серіалу Halo чудово розуміють, що це рішення не буде вітатись усіма, але їм довелося піти на цей крок:

Ви побачите його обличчя. Для деяких людей це момент, на який вони чекали 20 років, для інших — те, що важко собі уявити. Ми абсолютно поважаємо обидві думки як тих, хто дійсно хоче побачити обличчя Чіфа, так і тих, хто цього не хоче. Але через характер цієї історії нам було дуже важливо зв'язати глядача з Майстром Чіфом по-іншому, а це означає показати його обличчя.

Досі обличчя Майстра Чіфа не було показано в жодній грі серії Halo, що для деяких є одним із елементів, які роблять цього персонажа таким захоплюючим. Як відомо, історія, розказана в серіалі Paramount, не буде канонічною, тому цілком виправдано було очікувати на деякі вільності в сценарії. Однак частина шанувальників бренду напевно проти вибору показати обличчя Джона-117, яким, як ми знаємо, стане актор Пабло Шрайбер.


Читати також