21-02-2022 Розваги 130

​Чарлі Дей зголосився знятися в екранізації Luigi's Mansion

​Чарлі Дей. Супер Маріо

Актор озвучить Луїджі у майбутньому анімаційному фільмі "Супер Маріо", в якому Кріс Пратт виконає роль улюбленого італійського водопровідника. У зірковий ансамбль входять Аня Тейлор-Джой у ролі принцеси Піч, Сет Роґен у ролі Донкі Конга, Джек Блек у ролі Боузера та Кіген-Майкл Кі у ролі Жаби. У фільмі з'явиться Чарльз Мартін, який озвучував Супер Маріо у відеоіграх з моменту появи персонажа.

У недавньому інтерв'ю Comicbook запитав Дея про його участь у фільмі Universal "Супер Маріо" та поцікавився, чи буде він зацікавлений у власному фільмі.

Так, мій син днями грав у Luigi's Mansion на своїй приставці Switch. Слухай, я був би дуже радий отримати таку нагоду, я виріс, граючи в Super Mario Brothers, як і всі, кого я знаю, так що подивимося! Я обов'язково погоджуся, якщо мене запросять!

Дей найбільш відомий по ролі похмурого Чарлі Келлі в комедії каналу FX "У Філадельфії завжди сонячно". Він зіграв вченого доктора Ньютон Ґайзера у фільмі "Тихоокеанський рубіж 2" та повторить цю роль у третій частині франшизи. Його режисерський дебют, El Tonto, зараз перебуває на стадії пост-продакшну. У фільмі Дей зіграє роль Дурня - німого персонажа, який стає випадковою знаменитістю, але раптово втрачає все. У фільмі також знялися Кейт Бекінсейл, Джейсон Судейкіс, Джон Малкович, Рей Ліотта та Едрієн Броуді.


Читати також