21-02-2022 Розваги 93

Ченнінг Тейтум​ зіграє у ремейку німецької драми «Руйнівниця системи»

Ченнінг Тейтум​. 2022

Актор Ченнінг Тейтум підписався на головну роль в англомовній версії фільму «Руйнівниця системи» студії MGM. Оригінальна стрічка режисерки Нори Фіншайдт («Непрощенна») вийшла у Німеччині у 2019 році та отримала приз Берлінського кінофестивалю.

Сюжет картини будується навколо травмованої та агресивної дев'ятирічної дівчинки Бенні та соцпрацівника Міхаеля. Бенні змінила безліч дитячих будинків, звідки її виставляли через ворожу поведінку по відношенню до інших дітей. Її поміщають до спеціальної установи психіатричного профілю, де Міхаель всіма силами намагається налагодити контакт із дитиною.

Татум зіграє персонажа, заснованого на Міхаелі (Альбрехт Щуч). Продюсери поки що не знайшли актрису на роль Бенні. В оригіналі її втілила Гелена Зенгель, номінантка на "Золотий глобус" за фільм "Новини з усіх куточків світу".

Сценарій адаптує Гаррет Левіц, який працював із Тейтумом над його режисерським дебютом «Дог» (виходить в Україн 24 лютого). Фіншайдт також продюсуватиме ремейк. Ім'я режисера поки що не розголошується.

«Руйнівниця системи» була відібрана як представник від Німеччини на «Оскар» у міжнародній категорії, але не змогла пробитися ні в шорт-лист, ні в саму номінацію.

Серед майбутніх проектів Тейтума: комедія «Загублене місто» із Сандрою Буллок та триквел «Супер Майка» Стівена Содерберга.


Читати також