20-02-2022 Розваги 207

Льюїс Тан натякнув, що «Мортал Комбат 2» буде жорсткішим і довшим за перший фільм

Льюїс Тан. 2022

У сиквелі проллється більше крові.

Льюїс Тан розповів, яким може бути майбутній фільм "Мортал Комбат 2". На думку актора, сиквел буде жорсткішим, масштабнішим і довшим за оригінал.

У "Мортал Комбат" Тан зіграв абсолютно нового персонажа Mortal Kombat Коула Янга. Герой виявився родичем Скорпіона (Хіроюкі Санада). Коул тільки почав свою подорож світом Mortal Kombat, і в сиквелі на нього чекають ще суворіші випробування. Швидше за все, "Мортал Комбат 2" буде присвячений самому турніру Mortal Kombat, на якому Коул зіткнеться з новими небезпечними ворогами.

«Мортал Комбат» показав багато брутальних екшен-сцен із бійками, але у сиквелі битви будуть ще потужнішими. У новому інтерв'ю Film Updates Льюїс Тан натякнув, що у «Мортал Комбат 2» варто очікувати більше крові та масштабних сцен:

"Сподіваюся, вони зможуть зробити сиквел трохи довшим, і ми зможемо досліджувати більше персонажів і більше тем, а також просто зробити фільм ще кривавішим і масштабнішим, ніж перший".

Також актор похвалив нового сценариста команди Джеремі Слейтера і ще раз наголосив, що у продовженні можуть з'явитися нові персонажі:

«У нас є дивовижний автор, Джеремі Слейтер, який написав "Місячного лицаря" для Marvel. Він справді добре пише, і він розумний. У Mortal Kombat так багато сюжетних ліній та персонажів, [з цим працювати] дуже складно».

У світі Mortal Kombat і справді багато персонажів та історій, якими міг зацікавитися Слейтер. Перший фільм вже натякнув, що у продовженні з'явиться улюблений фанатами Джонні Кейдж. А Джо Таслім у травні 2021 року сказав The Hollywood Reporter, що у сиквелі його персонаж Бі-Хан постане не Саб-Зіро, а Нубом Сайботом.


Читати також