19-02-2022 Розваги 151

Композитор Джон Вільямс написав головну музичну тему для серіалу «Обі-Ван Кенобі»

Джон Вільямс. «Обі-Ван Кенобі»

Також стало відоме ім'я автора саундтреку Андора.

У розпорядження порталу Variety потрапила цікава інформація, що стосується майбутнього міні-серіалу про Обі-Ван Кенобі. За повідомленням видання, за створення головної музичної теми космічного вестерну про майстра-джедая у виконанні Юена Макгрегора відповідає легендарний композитор Джон Вільямс, який створив саундтреки до практично всіх фільмів знаменитої космічної саги Джорджа Лукаса.

Згідно з інсайдерськими даними, запис композиції з оркестром Лос-Анджелеса відбувся минулого тижня і процес надійно охоронявся. 90-річний Вільямс дуже рідко погоджується писати музику до щотижневих телевізійних проектів (останнього разу це було 1985 року), але для Lucasfilm та Disney п'ятиразовий володар премії «Оскар» зробив виняток.


Паралельно сайт Film Music Reporter з'ясував ім'я композитора серіалу «Андор»: музичним супроводом приквела «Бунтар Один» з Дієго Луна у титульній ролі знімається Ніколас Брітелл («Не дивіться вгору», «Круелла», «Спадкоємці»). Щодо згаданої стрічки Гарета Едвардса 2016-го, то її головним композитором виступив не Вільямс, а Майкл Джаккіно («Людина-павук: Додому шляху нема»).

Прем'єра "Обі-Ван Кенобі" відбудеться на сервісі Disney+ вже 25 травня, а офіційну дату прем'єри "Андора" поки не оголосили.


Читати також