19.02.2022
Розваги
eye 192

Джейк Джилленгол самостійно знімав деякі сцени "Швидкої допомоги", відбираючи камеру у режисера Майкла Бея

Джейк Джилленгол. Швидка допомога

Актор слідом за своєю сестрою пробує себе у режисурі.

Майбутній фільм Майкла Бея «Швидка допомога» представить захоплюючу історію про велике пограбування, учасники якого змушені викрасти машину «швидкої допомоги», оскільки злочин пішов не по плану. Головні ролі у стрічці виконали Джейк Джилленгол та Яг'я Абдул-Матін II (Яхья Абдул-Матин II), причому, як виявилося, перший із них часом опинявся і по інший бік камери.


У новому інтерв'ю виданню Esquire Абдул-Матін II розповів, що Джілленголу по-справжньому подобається знімати, а тому під час створення деяких сцен він займав місце Бея:

«Були часи, коли він брав камеру у Майка [Бея], а потім ти озираєшся і з'ясовується, що це Джейк знімав сцену. Я ніколи раніше не бачив нічого подібного. Мені цікаві такі речі, але я ніколи не запитав би у режисера, чи можу я особисто зняти сцену».

"Швидка допомога" заснована на однойменному данському фільмі 2005 року, і це вже не вперше, коли Джилленгол знімається в ремейку скандинавської стрічки. Минулого року на Netflix вийшов кримінальний трилер Антуана Фукуа «Винний», адаптація однойменної данської картини, де актор зіграв головну роль.

До речі, ще в 2014 році Джілленгол в інтерв'ю Variety згадав, що знаходиться в пошуку відповідного проекту, щоб офіційно дебютувати як режисер. Очевидно, поки що такого не знайшовся, але перші кроки до режисури все ж таки зроблено.

Нагадаємо, «Швидка допомога» з'явиться у кінотеатрах 8 квітня.

Читати також


up