20-02-2022 Розваги 191

Чи чекати на Джокера? Студія Warner Bros розкрила, кого саме зіграв Баррі Кіоган у «Бетмені»

Баррі Кіоган. 2022

Раніше ходили чутки, що Кіоган з'явиться у образі заклятого ворога Темного лицаря.

Фанати DC довгий час обговорювали, кого зіграє Баррі Кіоган («Вбивство священного оленя», «Вічні») у фільмі Метта Рівза «Бетмен». Багато хто припускав, що він повстане в ролі Джокера, але напередодні Warner Bros. спростувала цю інформацію.

Студія розкрила імена всього акторського складу та знімальної групи стрічки, завдяки чому стало відомо, що Кіоган зіграв якогось «невидимого в'язня Аркхема». Це, очевидно, розвіює чутки, що артист втілить образ головного супротивника Брюса Вейна, проте підтверджує, що злозвісна виправна установа, де утримувалося багато ворогів супергероя, все ж таки фігуруватиме у фільмі.


Інформація про те, що Кіоган приєднався до акторського складу «Бетмена», вперше з'явилася у 2020 році після виходу на екрани першого тизера. В описі ролика згадувалося, що зірка зіграє Стенлі Меркеля — партнера комісара Гордона (Джеффрі Райт) з поліцейського управління Готем-Сіті. Надалі нової інформації про персонажа не з'являлося, і це тільки роздувало чутки про те, що йому уготована доля лиходія.

Оскільки Рівз планує розширювати свою франшизу «Бетмен», не виключено, що надалі сюжетна лінія героя Кіогана отримає розвиток, а «невидимий в'язень Аркхема» виявиться раннім втіленням Джокера. На актора безперечно покладають великі очікування, а справдяться вони чи ні — стане зрозуміло після прем'єри.

Нагадаємо, "Бетмен" вийде на екрани 3 березня.


Читати також