19-02-2022 Розваги 150

​Вийшов трейлер страхітливого ірландського горору «Ти мені не мати»

Керолін Брейкен. Ти мені не мати

Виглядає дуже зловісно.

Напередодні в мережі з'явився офіційний трейлер страшного фільму жахів "Ти мені не мати", який стане режисерським дебютом Кейт Долан. У центрі сюжету стрічки – школярка Чар, яка дізнається, що її мати Анджела безслідно зникла. Щоправда, згодом жінка з'являється, але поводиться дуже незвично і відмовляється розповідати, де пропадала.

Трейлер горору тримає глядача у напрузі від початку і до кінця, а поведінка Анджели стає дедалі тривожнішою. Наприклад, у якийсь момент вона пробирається в кімнату доньки, щоб моторошним голосом запитати в темряві, чи спить вона, а згодом її вчинки дають зрозуміти, що замість люблячої та дбайливої матері в будинок Чар потрапила якась містична істота.


Світова прем'єра «Ти мені не мати» відбулася на Міжнародному кінофестивалі в Торонто у 2021 році, і в результаті фільм удостоєний призу глядацьких симпатій. Стрічка вже отримала чимало позитивних відгуків від критиків і зараз може похвалитися рейтингом 86% на Rotten Tomatoes.

Синопсис картини дає зрозуміти, що дія розгортається напередодні Хеллоуїна, а значить, сюжет буде буквально наповнений ірландськими міфами та легендами. Чар доведеться розкрити похмурі секрети своєї сім'ї, щоб дізнатися правду про зникнення матері та спробувати врятувати її за всяку ціну.

Головні ролі у «Ти мені не мати» виконали Хейзел Дуп («Вулиця різника»), Пол Рейд («Вікінги»), Керолін Брейкен («За службовими обов'язками») та Інгрід Крейгі («Померлі»). Стрічка вийде у прокат 25 березня.


Читати також