20-02-2022 Розваги 205

«Ніхто не хотів дати мені шанс»: як Дженніфер Лопес допомогла Джону Бредлі перестати бути Тарлі з «Гри престолів»

Джон Бредлі. 2022

Одну з головних ролей у фільмі-катастрофі «Падіння Місяця» Роланда Еммеріха грає Джон Бредлі — британський актор, найбільш відомий за роллю Сема Тарлі у серіалі «Гра престолів». Насправді, розповідає Бредлі в інтерв'ю NME, успіх «Гри престолів» завдав помітного удару по його кар'єрі.

Актор зізнається: упродовж двох років після фіналу шоу він майже нічим не займався. Амплуа Сема Тарлі так прилипло до Бредлі, що всі ролі, що пропонувалися, були однотипними: сам Джон називає їх «Семвелл 2.0».

Схоже, що ніхто не хотів дати мені хоча б шанс, тому згодом моя впевненість у собі почала страждати. Я чекав чогось іншого. Щоразу, коли [ти граєш] у такому успішному шоу, як «Гра престолів», слідом пропонують безліч [схожих персонажів]. Але я вирішив: «Борятимуся».
Джон Бредлі, актор

Допомога надійшла з несподіваного боку. Якоїсь миті, згадує Бредлі, на зв'язок вийшла Дженніфер Лопес: виявилося, вона фанатка «Гри престолів» і неодмінно хоче попрацювати саме з Джоном.

Мені зателефонував агент і розповів: Дженніфер Лопес знімає фільм у Нью-Йорку та хоче, аби я зіграв її менеджера. Я говорю: «Надішли сценарій для прослуховування». А агент відповідає: Не буде ніякого прослуховування, вона хоче тебе. Вона фанатка шоу та бачила твої інтерв'ю.»
Джон Бредлі, актор

Дженніфер Лопес знімала романтичну комедію і Бредлі миттєво погодився. Просто тому, що неможливо уявити проект, який сильніше відрізняється від «Гри престолів».

Це був перезапуск, якого я потребував.
Джон Бредлі, актор

Зрештою, Джон справді зіграв менеджера у Дженніфер Лопес — і не пошкодував. Лопес, згадує Бредлі, "витягла його з кошмару", повернула впевненість у собі і допомогла перезапустити кар'єру.

Потім була пропозиція зіграти в «Падінні Місяця» — ще одному фільмі, максимально несхожому на «Гру престолів». Еммеріху, впевнений Бредлі, знадобилася певна хоробрість, щоб зробити рятівником Землі товстуна, а не атлета з накачаним пресом, і Джон дуже вдячний.

Наступним проектом Бредлі буде серіал за мотивами роману "Проблема трьох тіл". Джон знову попрацює із творцями «Гри престолів» Девідом Беніоффом та Деном Вайссом; шоу, вважає Бредлі, може вплинути на індустрію приблизно так, як свого часу «Гра престолів».


Читати також