21-02-2022 Розваги 747

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19 лютого 2022

Новинки кіно 2022. Підбірка фільмів за лютий

Розповідаємо про свіжі кіноновинки тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду!

Кулак помсти

Режисер: Роель Рейн


Найманець із надздібностями вистежує вбивцю в Бангкоку. У процесі з'ясовується, що його місія не просто помста, а перед ним стоїть завдання врятувати світ від давньої загрози.

Найкращий бос

Режисер: Фернандо Леон Де Араноа


Бланко, власник сімейного підприємства, чекає на візит комісії, яка має вирішити, чи отримає він нагороду за успіхи в бізнесі. Для цього, зрозуміло, все має бути ідеальним, проте, як на зло, проблеми виникають одна за одною.

Техаська різанина бензопилою

Режисер: Девід Блю Гарсія


Пряме продовження однойменного класичного слешера Тоуба Гупера. Група друзів відправляється в подорож, але робить помилку, звернувши зі шляху в покинуте місто. Там їх зустрічає Шкіряна Особа.

Волдо

Режисер: Тім Кіркбі


Приватний детектив має розслідувати вбивство дружини ексцентричної зірки. Для цього він звертається за допомогою до відставного копа Чарлі Волдо, який сховався у лісі після скандалу на службі.

Фальшивомонетник

Режисер: Шон Пенн


Заради благополуччя доньки дбайливий та ніжний батько Джон Фогель почав грабувати банки. Але ставши найбільшим шахраєм і другим за масштабом фальшивомонетником в історії Америки, він поставив під загрозу життя коханої Джен.

Вийду за тебе

Режисер: Кет Койро


Поп-діва Кет Вальдез та її наречений Бастіан — обговорювана пара року, мільйони людей стежать за кожним їхнім кроком у прямому ефірі. Але за секунду до того, як зв'язати себе узами шлюбу з коханим на очах у юрби фанатів, Кет дізнається, що він їй зрадив. Поки весь її світ руйнується, Кет зустрічається поглядами з незнайомцем, простим учителем математики, який випадково потрапив на концерт, і приймає найшаленіше рішення — вийти заміж за нього.

Ейфель

Режисер: Мартін Бурбулон


Париж, кінець ХІХ століття. Талановитий інженер Гюстав Ейфель мріє будувати метро, підземну залізницю майбутнього. Проте зустріч із таємничою жінкою з його минулого буквально перевертає світ Ейфеля. Їх запаморочливий роман надихає його на створення немислимого архітектурного шедевра – гігантської ажурної вежі, яка у результаті стала символом Парижу, романтики і кохання.

Небо всюди

Режисер: Жозефін Декер


Дівчинка-підліток Ленні тяжко переживає раптову смерть своєї старшої сестри Бейлі. Горе зближує її з Тобі, хлопцем сестри, а також Ленні знаходить втіху у спілкуванні з новим другом Джо. Незабаром стосунки з хлопцями переростають у романтичні, і Ленні розуміє, що вона має зробити дуже складний вибір. "Небо всюди" - екранізація підліткового бестселера Дженді Нельсон.

Крізь реальності

Режисер: Вірджинія Абрамович


Талановитий фотограф Джеймі одного разу познайомилася з геніальним вченим фізиком Айзеком, який працює над вивченням різних паралельних світів, а також ймовірності подорожі у часі. Пара збирається відпочити на Азорських островах, але несподівано Айзек безвісти пропадає, а трохи пізніше його тіло було виявлено на березі річки.

9 причин, щоб жити

Режисер: Крістоф Барратьє


Легковажний і розпещений Томас проводить ночі безперервно в клубах, а дні - в ліжку. Доки це до кінця не набридає його батькові, прославленому дитячому лікарю. Лікар Рейнхард змушує сина зробити вибір: залишитися без дому та засобів для існування, або взяти шефство над його юним пацієнтом Маркусом, який народився із серйозним захворюванням. Ця зустріч назавжди змінить життя кожного.

(Не)ідеальні парочки

Режисер: Паоло Костелла


Подружні союзи кількох пар були визнані недійсними - священик, який вінчав їх, виявився шарлатаном. Незабаром після цього почали випливати таємниці, які подружжя все життя зберігало один від одного. Чи зможуть вони знову укласти шлюб чи їхнє життя перевернеться з ніг на голову?

Руки геть!

Режисер: Гебріел Болонья


Молода та сексуальна танцівниця Вівіанна зустрічає Мойшу та пропонує йому взяти участь у танцювальному конкурсі, щоб виграти грошовий приз. Мойша за своїми переконаннями не може торкатися інших жінок, окрім дружини. Чи зможуть вони станцювати пристрасний танець без дотиків один до одного?

Доглядач басейну

Режисер: Маркус Розенмюллер


Карл Крузе, наглядач відкритого басейну, не користується великою популярністю у відвідувачів - він строгий і дуже прискіпливий. Якщо хтось наважується порушити його правила, він одразу погрожує повною забороною на вхід. Однак, коли місцеві чиновники через фінансові проблеми вирішують знести басейн, йому доводиться скласти петицію та набрати велику кількість підписів місцевих громадян. Щоб це зробити, йому потрібно порозумітися з ними.

Ті, що відходять

Режисер: Robert Rippberger

Макс і Ейвері познайомилися в спеціальному додатку і на першому побаченні опинилися в проклятому будинку. Їхня загальна травма або врятує їх, або стане незабутнім кошмаром.


Читати також