20-02-2022 Розваги 218

​Пол Дано не міг спати через роль Загадника в «Бетмені»

​Пол Дано. Загадник у Бетмені

Виконавець ролі Загадника у фільмі "Бетмен" Пол Дано стверджує, що зйомки були такими напруженими, що він не зміг нормально спати під час участі в них. "Був епізод із персонажем Пітера Сарсгаарда. Це було дуже напружено. Кілька ночей я, ймовірно, спав не так добре, як хотілося б, просто тому, що було трохи важко відірватися від цього персонажа. Щоб увійти в цей образ, потрібно багато енергії" , - Поскаржився він.

Раніше режисер екранізації Метт Рівз говорив, що Дано справжній хамелеон. "Він чудовий. І я думаю, ви чудово знаєте, як він переживає внутрішній болісний досвід своїх персонажів. Він відчуває свого роду психологічні потрясіння, які я знаходжу справді переконливими", - зазначав постановник.

Зазначимо, що за сюжетом Загадник тероризує заможних жителів Готема, прагнучи привернути увагу Бетмена. І з його дій випливає те, що він добре обізнаний із тим, хто саме ховається під маскою супергероя, і він має намір звести з ним якісь давні рахунки. Ця версія персонажа дуже відрізняється від тих, що була представлена в екранізаціях коміксів раніше.

Фільм "Бетмен" вийде у прокат у березні 2022 року.


Читати також