21-02-2022 Розваги 101

Стало відомо, скільки історій буде в 11 сезоні «Американської історії жаху»

​Стало відомо, скільки історій буде в 11 сезоні «Американської історії жаху». Новини кііно 2022

І у FX повідомили, чи очікувати у нових серіях різні часові періоди.

10 сезон серіалу-антології «Американська історія жаху» став першим сезоном в історії шоу, що розповідає одразу дві історії. І тепер стало відомо, чи команда проекту поверне такий формат в 11 сезоні.

Подвійний сеанс був поділений на дві частини. Перша історія під назвою «Червоний приплив» розповіла про страшні пригоди вампірів в одному маленькому містечку. А друга історія "Долина смерті" присвячена експериментам інопланетян.

Ще одного подвійного сеансу чекати не варто – точно не в 11 сезоні. Голова в FX Джон Ландграф підтвердив The Wrap, що 11 сезон «Американської історії жаху» вийде у традиційному форматі, тобто очікується лише одна історія. І ще він сказав, що в 11 сезоні будуть різні часові періоди, як і в багатьох інших сезонах горор-серіалу:

«Я можу вам сказати, що концепція 11-го сезону – це одна історія. Відбувається все в різних часових лініях, але це одна тема, одна історія, з початком, серединою і кінцем, як і багато попередніх історій».

Ландграф також прокоментував формат подвійного сеансу. Голова FX зазначив, що йому дуже сподобалася ідея розділити 10-й сезон на дві історії. Проте він не став уточнювати, чи команда проекту повернеться до такого формату в анонсованих 12 і 13 сезонах.

"Подвійний сеанс" отримав суперечливі відгуки від глядачів. «Червоний приплив» загалом сподобався фанатам – хоча багато хто розкритикував надто швидке завершення історії. А «Долина смерті» розчарувала більшість шанувальників. Це був цікавий експеримент від шоуранерів Раяна Мерфі та Бреда Фелчака – але фанати будуть раді тому, що вони повернуться до звичайного стилю оповіді.


Читати також