21-02-2022 Розваги 129

Режисер «Бетмена» заявив, що може зняти серіал про Жінку-кішку

Зої Кравітц. 2022

За словами Метта Рівза, він уже обговорив ідеї з HBO Max.

Режисер і сценарист нового «Бетмена» Метт Рівз заявив, що після виходу фільму він може зняти серіал про Жінку-кішку у виконанні Зої Кравітц.

Метт Рівз має великі плани на «Бетмена». Автор запустить цілий кіновсесві т– він збирається зняти серіали про поліцію Ґотема та Пінгвіна (Колін Фаррелл). А у разі успіху «Бетмена» Рівз створить трилогію про Бетмена (Роберт Паттінсон).

Під час прес-конференції Рівз зізнався, що вже обговорює з HBO Max потенційний серіал і Селіну Кайл. За словами автора, він має намір розповісти якнайбільше історій про мешканців Ґотема. Слова Рівза виголошує CBR:

«Я розмовляв із хлопцями з HBO Max. Ми дійсно намагаємося запустити цей всесвіт. Якщо світ прийме її, то ми вже маємо багато ідей. І ми хотіли б продовжувати історію Селіни».

Також режисер натякнув, що у «Бетмені» буде багато сцен із Жінкою-кішкою, оскільки відносини Селіни Кайл та Брюса Вейна стануть однією з основних сюжетних ліній фільму:

«Їхні стосунки і те, хто вони один для одного... Для мене це серце фільму. Їхня прихильність один до одного, як і їхні стосунки розвиватимуться, і куди це все приведе».

Як зазначив Метт Рівз, сольники Жінки-кішки та інших персонажів DC вийдуть лише у тому випадку, якщо «Бетмен» сподобається глядачам. Режисер наголосив, що він обговорює з Warner Bros. та HBO Max багато потенційних проектів DC.


Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 2 березня.


Читати також