21-02-2022 Розваги 162

10 нових персонажів 3-го сезону серіалу «Відьмак»

Нові персонажі 3-го сезону серіалу «Відьмак»

Зовсім небагато часу залишилося до початку зйомок 3-го сезону сезону серіалу «Відьмак», і хоча новин поки що не дуже багато, немає жодних сумнівів у тому, що кастинг на нові ролі у самому розпалі. Нещодавно ми дізналися, що в продовженні серіалу з'явиться лиходій на прізвисько «Професор», який разом зі своїми спільниками переслідуватиме Йеннефер і Цірі, а зараз, завдяки виданню «The Illuminerdi», ми маємо опис ще 10 нових персонажів. Більшість з них, звичайно ж, присутні в книгах, але деякі можуть бути оригінальним доповненням Netflix.

При розборі описів ролей для кастингу ми маємо справу з кодовими іменами, використання яких покликане запобігти спойлерам і витоку інформації. Однак кодові імена часто співзвучні з оригінальними, що в сукупності з описом у багатьох випадках дозволяє ідентифікувати персонажів.

«Мерілебон»

«Мерілебон». Відьмак

Мерілебон описується як людина, яка «володіє не тільки гострим як бритва розумом, а й швидким лезом. Її вік суперечить її досвіду, оскільки вона була змушена швидко подорослішати та навчитися виживати у жорстокому світі.» Опис персонажа дуже нагадує мисливцю Мільву. Єдина проблема полягає в тому, що зброя Мільви – це цибуля, а не меч. Як альтернативний варіант можна розглянути Містле із зграї «Щур», але для введення цього персонажа ще зарано. PS: Netflix сподівається знайти на цю роль ЛГБТ-актрису.

«Пікаділлі»

Ще один регулярний персонаж третього сезону. Пікаділлі описаний як «людина, яка є другою в черзі на трон, але здається швидше гравцем, ніж політиком. Хоча на вигляд він безтурботний, під цією маскою ховається стратегічна проникливість і безпристрасність.»

На цю роль Netflix також шукає ЛГБТ-актора, але це буде виправдано сюжетно. Запис прослуховування, що просочився у загальний доступ у грудні, дозволяє припустити, що Пікаділлі - це дворянин-гей, брат короля Етайна з Цідаріса. У третьому сезоні він взаємодіятиме з Любистком, з яким і розмовляв на оприлюдненому записі прослуховування.

«Янгол»

«Янгол». Відьмак

«Королівський посланець, якого грає той, хто має знати, як поводитися з конем. Цей чоловік середніх років втомився від свого життя і жахів, свідком яких він став на роботі, поки не почув дещо, що з того моменту повністю змінило його світогляд». Наведений у статті «The Illuminerdi» опис не залишає жодних варіантів для маневру, і ми можемо з упевненістю стверджувати, що йдеться про Аплегатт, королівський гінець з Аедірну.

«Майда Вейл»

«Майда Вейл». Відьмак

Персонаж під кодовим ім'ям Майда Вейл описаний таким чином: Розкішна і могутня, вона належить до певної групи жінок, з якими ви не захочете перетинатися. Життєрадісна і впевнена в собі, вона напевно порозуміється з будь-ким, кого зустріне у світі Відьмака». Без сумніву, під групою жінок маються на увазі чарівниці або Ложа Чародійок, і якщо робити припущення щодо того, про кого саме з них йдеться у наведеному вище описі, ми зробимо ставку на Маргариту Ло-Антіль.

«Парсонс»

«Парсонс». Відьмак

Опис цієї ролі ми отримали ще в листопаді 2021 року завдяки виданню Recapped: «студентка, якій промили мізки і змусили повірити, що вона є кимось іншим». Варіант, опублікований The Illuminerdi звучить дуже схоже: дівчинка-підліток переконала себе в тому, що вона хтось інший, щоб стати політичним пішаком.

Це дуже схоже на фальшиву Цірі – дівчинку, яку імператор Емгір вар Емрейс видає за свою доньку та використовує як політичного пішака. У першому сезоні шоу ми вже бачили фальшиву Цірі, за допомогою якої Каланте намагалася обдурити Ґеральт. Можливо, третього сезону з'явиться ще одна.

«Грінвіч»

Опис цього персонажа говорить: «Хоробрий і вірний солдат, якого грає актор років 20. Він відчуває, як його запал трохи згасає, коли він розуміє, що його товариші не такі віддані справі, як він сам».

Як варіант, цей опис може відноситися до Ґіселера, ватажка банди «Щур». Однак, як ми вже згадували, для їх появи в оповіданні ще зарано, так що Грінвіч цілком може виявитися оригінальним персонажем Netflix.

«Гемпстед»

Гемпстед описується як «заміжня жінка середніх років, що застрягла у шлюбі без любові з чоловіком, який більше схожий на її дитину, ніж чоловіка. Хоча вона веде придворне життя, її думка найчастіше залишається поза увагою.»

Немає жодних явних вказівок на те, ким може бути цей персонаж, але цілком можливо, що це Гедвіга з Маллеори, дружина короля Весемира та королева Реданії. Хоча в книгах такого не було, але в серіалі Весемир здається невпевненим у собі правителем, тому було б логічно, якби його дружину Гедвіґу зобразили саме такою, як зазначено в описі Гемпстеда.

«Юстон»

Найімовірніше Юстон виявиться оригінальним доповненням Netflix, оскільки її опис не узгоджується з будь-яким знайомим нам за книгами персонажем: «Жінка покоївка, яку грає актриса років 20, чия сором'язлива і боязка зовнішність приховує смертельно небезпечну особистість, готову завдати болю всім, хто стане у неї на дорозі».

«Вікторія»

Опис Вікторії дуже мінімалістичний і розпливчастий, тому вона може виявитися практично будь-ким «чудова, волелюбна і запальна, але добросердна». Відповідно, робити будь-які припущення сенсу немає, поки у нас не з'явиться більш детальна інформація.

«Річмонд»

І, нарешті, у нас є Річмонд, яку описують як «музикантку, яка заробляє на життя продажем інструментів і змогла покласти край тому, щоб покупці витирали об неї ноги». Знову ж таки, тут немає якихось явних зв'язків із конкретним персонажем із книг, однак ми знаємо, що Любисткові знову потрібна нова лютня, за якою він може вирушити в музичний магазин і зустріти там дівчину, яка ховається за кодовим ім'ям «Річмонд».


Читати також