21-02-2022 Розваги 1652

Warner Bros. не розпочинала роботу над сценарієм четвертої частини «Фантастичних звірів»

Фантастичні звірі 4

Продюсер Девід Гейман заявив, що Дж.К. Роулінг та Стів Кловсс ще не розпочинали роботу над сценарієм до четвертої частини «Фантастичних звірів». Про це повідомляє Screenrant.

Під час виступу Геймана на фанатському заході в Японії його запитали про те, чи з'явиться колись країна у розповіді історії. На це продюсер відповів, що написання сценарію до четвертої частини франшизи ще навіть не починалося, і можливість її появи безпосередньо залежить від успіху майбутньої частини «Таємниці Дамблдора», вихід якого призначений на 7 квітня 2022 року.

Ми ще не почали писати наступний фільм. Тож нам доведеться почекати. Якщо я досягну свого, наші герої обов'язково потраплять до Японії», - сказав Гейман.

У «Фантастичних звірях 4» Ньют Саламандер (Едді Редмейн) і його друзі все більше поринуть у війну з Гріндевальдом, якого тепер грає Мадс Міккельсен, який замінив Джонні Деппа. «Таємниці Дамблдора» відправлять героїв до нових країн, серед яких опиниться Німеччина та Китай.

Спочатку Warner Bros. планувала випустити п'ять частин франшизи, але через провал другого фільму «Фантастичних звірів» у 2016 році ці плани опинилися під питанням.


Читати також