21-02-2022 Розваги 166

​«Убити Білла 3» від Квентіна Тарантіно розкрито

Ума Турман (Uma Thurman). ​«Убити Білла 3»

Акторка Ума Турман (Uma Thurman), яка зіграла головну роль у перших двох фільмах «Убити Білла» від режисера Квентіна Тарантіно, розкрила третю частину «Убити Білла 3».

Зірка фільмів "Убити Білла", знятих режисером Квентіном Тарантіно (Quentin Tarantino), дала нове інтерв'ю, під час якого поговорила про фільм "Убити Білла 3". Актриса Ума Турман зізналася, що розмови про третю частину дійсно велися протягом кількох років, однак поки що з цього приводу немає жодної визначеності. Я нічого не можу вам про це розповісти. Я маю на увазі, що фільм «Убити Білла 3» обговорювався багато років. Були реальні думки про те, що фільм може бути знятий, але це було дуже давно», — розповіла всю правду Ума Турман.

Зірка «Убити Білла» також зазначила, що не хоче засмучувати фанатів і додала, що вона знялася б у картині «Убити Білла 3», якби представилася така можливість, проте поки що нічого подібного не планується. Варто зазначити, що раніше Квентін Тарантіно сам натякав на можливе продовження у вигляді "Убити Білла 3". При цьому раніше режисер зізнавався, що після зйомок свого 10 фільму збирається завершити кар'єру кінорежисера. Тому багато фанатів двох частин «Убити Білла» турбуються про те, що так і не побачать третю частину, якщо, звичайно, «Убити Білла 3» не стане десятим фільмом Тарантіно чи постановник не передумає йти на пенсію.

Перша частина «Убити Білла» вийшла 2003 року, а «Убити Білла 2» 2004 року. Головну роль обох частинах зіграла Ума Турман. Сам Квентін Тарантіно також відомий за такими фільмами як «Кримінальне чтиво», «Джанґо вільний», «Мерзенна вісімка» та «Одного разу в Голлівуді».


Читати також