22-02-2022 Розваги 138

​2 сезон «Джека Річера» можуть зняти за книгою «Ціна її життя» Лі Чайлда

Алан Рітчсон. 2022

Алан Рітчсон дуже хоче поринути у цю таємничу історію про викрадення.

Шоуранер серіалу "Джек Річер" Нік Сантора розповів про роботу над 2 сезоном шоу. Автор зазначив, що нові епізоди він може зняти за «Ціною її життя» або будь-яким іншим романом серії Лі Чайлда.

Загалом у книжковій серії про пригоди колишнього військового поліцейського Джека Річера 26 частин – також є і розповіді. У романах Річер розслідує справи як у маленьких, так і у великих містах. У книгах Чайлд навіть розповідав про військове минуле Річера.

1 сезон серіалу "Джек Річер" заснований на першій книзі циклу "Поверх смерті". Логічно припустити, що 2 сезон знімуть за другим романом «Ціна її життя». Проте в інтерв'ю TV Line Нік Сантора сказав, що насправді ще не обрав книгу адаптації. За його словами, це може бути будь-який роман чи навіть розповідь із серії – не обов'язково «Ціна її життя»:

"Це складно. Є 26 книг та збірки оповідань... Нам багато що треба вирішити. Чи хочемо ми, щоб він був схожим на перший сезон, тому що перший був успішним? Чи хочемо ми піти іншим шляхом? Лі пропонує великий вибір [історій]».

Як зізнався Сантора, його дуже тішить той факт, що Чайлд допомагає команді проекту як виконавчий продюсер. Зважаючи на все це, письменник може вплинути на вибір книги для сюжету 2 сезону «Джека Річера». Нік Сантора підкреслив, що Лі Чайлд вигадав багато цікавих історій, які можна розповісти у шоу:

Лі Чайлд написав історії про пригоди в маленьких і великих містах, у США та Європі... Є з чого вибирати. Нам треба зібратися та обговорити, що буде особливо цікавим для фанатів. Добре, що можна вибрати майже все і в будь-якому випадку отримати гарну історію [...]. Не думайте, що ми слідуємо хронологічному порядку, і не думайте, що ми йому не слідуємо».

Алан Рітчсон, який грає Джека Річера, зізнався в інтерв'ю Cinema Blend, що хотів би, щоб 2 сезон зняли за «Ціною її життя». На думку актора, варто адаптувати книги в хронологічному порядку, щоб дотримуватися послідовності подій – нехай у романах і бувають стрибки у часі. Рітчсон вважає, що кожен роман кращий за попередній. Можливо, автори прислухаються до думки Рітчсона та знімуть 2 сезон за «Ціною її життя».

За сюжетом книги «Ціна її життя» Річера та таємничу незнайомку, яку він зустрів у хімчистці, викрадають бандити. Незабаром Річер дізнається, що ця дівчина є агентом ФБР. І вони разом намагаються розібратися у напруженій ситуації.


Читати також