22-02-2022 Розваги 120

Джеймс Ґанн​ показав добірку кумедних і невдалих дублів зі зйомок «Миротворця»

Джеймс Ґанн​. Миротворець

Відео недвозначно натякає, що учасники зйомок з обох боків камери чудово проводили час на майданчику.

Минулого тижня на потоковому сервісі HBO Max завершився показ першої частини серіалу «Миротворець», спінофа «Загону самогубців: Місія навиліт», після чого одразу ж продовжилося шоу на другий сезон. Режисер, сценарист та продюсер Джеймс Ґанн у своєму Twitter-акаунті поділився з шанувальниками нарізкою невдалих дублів із першого сезону. І судячи з того, що триває вона цілих десять хвилин, знімальна група дуже весело проводила час разом.

У ролик увійшли моменти з усіма основними акторами, серед яких Джон Сіна, Дженніфер Голланд, Фредді Строма, Даніель Брукс, Роберт Патрік, Стів Ейджі та Чаквуді Івуджі. Як і слід очікувати, у ролику багато моментів, де актори забувають репліки, збиваються або не можуть стримати сміху під час серйозних сцен, наприклад, на момент тортур.


Також актори багато лаються, ламають реквізит, жартують та імпровізують: Мел Так іронізує з приводу своїх вставних зубів, хтось із членів знімальної групи пародіює домашнього орла головного героя Голі на тлі синього екрану, а Крістофер Геєрдал протягом кількох хвилин відтворює дивні звуки, схожі на пташині крики, перебуваючи посеред лісу. Підбірка кумедних і невдалих дублів занурює в атмосферу безглуздого і веселого безумства, яким просякнуто весь серіал, і дає відчуття присутності на знімальному майданчику.


Читати також