22.02.2022
Розваги
eye 938

У 11 сезоні «Ходячих мерців» може з'явитися Рік Граймс – на це натякнуло нове фото

Ендрю Лінкольн та Норман Рідус

Схоже, герой Ендрю Лінкольна повернеться під завісу серіалу.

У Мережі з'явилося нове фото з Ендрю Лінкольном та Норманом Рідусом. Можливо, знімок спойлерить повернення Ріка Граймса у фінальному 11 сезоні серіалу «Ходячі мерці».

Рік Граймс (Лінкольн) залишив шоу у 5 епізоді 9 сезону. Герой був тяжко поранений, і його забрали на гелікоптері, який відлетів у невідомому напрямку. Ріка врятувала колишній лідер Сміттярів Джадіс (Полліанна МакІнтош), яка тоді активно співпрацювала з Військом Громадянської Республіки (ВГР).

Повернутися Рік повинен у фільмі по зомбі-всесвіту, який може запустити цілу трилогію. Однак у Мережі вже давно ходять чутки, що герой засвітиться в останньому сезоні «Ходячих мерців». І тепер користувач Kingsuh1018 виклав фото з Лінкольном і Рідусом, через яке багато фанатів вирішили, що в 11 сезоні «Ходячих мерців» і справді відбудеться камео Ріка.

Знімок було зроблено біля ресторану Nagomiya у центрі Атланти. Заклад знаходиться приблизно за годину їзди від місця зйомок «Ходячих мерців» у Сеної. Можливо, Ендрю Лінкольн просто вирішив перетнутися з Норманом Рідусом. Або ж приятельські посиденьки актори влаштували десь між зйомками спільних сцен у серіалі.

Спіноф «Ходячі мерці: Світ за межами» підтвердив, що Ріка забрали бійці зловісної організації ВГР, яка проводить нелюдські експерименти та тримає під жорстким контролем мешканців свого поселення. 11 сезон «Ходячих мерців» може пояснити, чим займався Рік після знайомства з людьми ВГР. А вже фільм про героя та потенційні сиквели дадуть відповідь на всі питання про долю Граймса.


2 частина 11 сезону серіалу «Ходячі мерці» стартувала 20 лютого. Прем'єру 11 епізоду чекаємо на 27 лютого. Усього в 11 сезоні буде три частини.

Читати також


up