22-02-2022 Розваги 115

​Зірка фільму «Марвели» Брі Ларсон пообіцяла шалені видовища

​Зірка фільму «Марвели» Брі Ларсон пообіцяла шалені видовища. Новини кіно 2022

Акторка впевнена, що фанати будуть у захваті.

Брі Ларсон поділилася новими подробицями про майбутній фільм «Марвели» – сиквел «Капітана Марвел». За словами актриси, на фанатів Marvel чекає шалене видовище.

У новому інтерв'ю Uproxx Брі Ларсон, яка повернулася до ролі Керол Денверс, зізналася, що її дуже здивував сюжет "Марвелів". Судячи зі слів акторки, у фільмі багато несподіваних сюрпризів:

«Коли я вперше прочитала сценарій, то не могла повірити у прочитане. Я подумала, що це шаленство. Команда Marvel мені подобається тим, що вона продовжує все винаходити заново. Робити те, чого, на вашу думку, не могло бути в цих фільмах. І вони не бояться рухатись далі».

Як зазначила Ларсон, вона дуже задоволена роботою. І акторка впевнена, що глядачі будуть у захваті від «Марвелів». Також Ларсон тепло відгукнулася про режисерку Ніа ДаКосту:

«Я поки не можу сказати достатньо про те, наскільки неймовірна наша режисерка Ніа ДаКоста і яка честь була працювати з нею, яка вона талановита, а також наскільки сильно я відчуваю, що за нею майбутнє».

За сюжетом «Марвелів» Капітан Марвел вирушить у нову космічну пригоду разом із двома супергероїнями. Керол складуть компанію її давня подруга Моніка Рамбо (Тейона Перріс) та велика фанатка Міс Марвел/Камала Хан (Іман Веллані). Моніка отримала надприродні здібності у серіалі «ВандаВіжен».

Прем'єра фільму "Марвели" запланована на 17 лютого 2023 року.


Читати також