22-02-2022 Розваги 197

​Кілліан Мерфі пояснив своє бажання працювати з Крістофером Ноланом

​Кілліан Мерфі. 2022

Популярний голлівудський актор Кілліан Мерфі продовжить співпрацювати з Крістофером Ноланом, незалежно від розміру ролі, яку йому буде запропоновано, оскільки захоплений підходом Нолана до кіновиробництва. Мерфі, який вперше знявся у знаменитого постановника в трилогії "Темний лицар", пізніше взяв участь у блокбастерах "Початок" та "Дюнкерк".

«Я завжди піду за Крісом, незалежно від розміру ролі. Як тільки він мене покличе, я буду на місці. "Я вважаю, що він тримає марку. Він, Пол Томас Андерсон і Квентін Тарантіно - фантастичні режисери, які створюють цікаву роботу у величезних масштабах", - сказав Мерфі.

Мерфі, затверджений на головну роль у біографічному фільмі "Оппенгеймер", раніше говорив, що був шокований та схвильований вибором Нолана, оскільки раніше виконував ролі другого плану у фільмах режисера. У майбутньому проекті Мерфі зіграє "батька" атомної бомби, фізика-теоретика Дж. Роберта Оппенгеймера, який керував програмою "Проект Манхеттен". Виробництво фільму розпочнеться відразу після виходу наприкінці лютого шостого заключного сезону "Гострих картузів". Повідомлялося, що угода Нолана із Universal дає йому повний творчий контроль над фільмом із бюджетом у 100 мільйонів доларів. Така сама сума буде витрачена на маркетинг. Прем'єру заплановано на 21 липня 2023 року.


Читати також