22-02-2022 Розваги 121

​Зірка «Супердівчини» Мелісса Бенойст домовляється про роль у серіалі «Дівчата в автобусі»

Мелісса Бенойст. 2022

Це буде комедійна драма про президентські вибори.

Минулого тижня стало відомо, що HBO Max замовив розробку серіалу "Дівчата в автобусі", в основу якого ляже книга Емі Чозік "Погоня за Гілларі ". Раніше за екранізацію твору, який розповідає про президентську кампанію Гілларі Клінтон, планували взятися Netflix і The CW, але безуспішно.

Як повідомляє видання Variety, одну з головних ролей у шоу може зіграти зірка «Супердівчини» Мелісса Бенойст, яка зараз перебуває у процесі переговорів зі стрім-сервісом. Якщо угода відбудеться, це буде нова співпраця актриси із Грегом Берланті, який раніше виступав виконавчим продюсером популярного серіалу The CW.

«Дівчата в автобусі» позиціонуються як комедійна драма, що розповідає про чотирьох жінок-журналістів, які стежать за кожним кроком неідеальних кандидатів у президенти, а на шляху обзаводяться новими дружніми та любовними зв'язками та стають частиною різноманітних скандалів. Назва серіалу є посиланням на один із розділів книги Чозік.

Авторами сценарію «Дівчат в автобусі» стануть Джулі Плек («Первородні», «Щоденники вампіра») та сама Чозік, а розробка шоу проходитиме під контролем Warner Bros. Television. Навіть приблизної дати релізу проект поки що не має.


Читати також