22-02-2022 Розваги 169

Англомовні актори озвучення «Атаки титанів» не знають, чим закінчиться шоу

Англомовні актори озвучення «Атаки титанів» не знають, чим закінчиться шоу. Новини кіно 2022

Майже через десять років, "Атака титанів" добігає кінця і для шанувальників, які не читали манґу, це емоційна розв'язка. Але зараз навіть англомовні актори озвучення не в курсі того, що станеться з їхніми персонажами, яких вони дублювали останні вісім років.

Під час IGN Fan Fest, актори озвучення англійської версії "Атаки титанів" поділилися своєю перспективою щодо зростання їхніх персонажів упродовж серіалу. При цьому Брайс Папенбрук (Ерен) та Тріна Нісімура (Мікаса) зізналися, що все ще не знають, якою буде кінцівка.

Брайс пояснив:

Я не знають, куди все це рухається, тому що мені не проспойлерили фінал і я не читав манґу... Мені подобається занурення в шоу, над якими я працюю, життя в моменті, реальному часі, а потім виплескувати все в роботі.

Схожий підхід і у японського актора озвучення Юкі Каджі. Хоча той читав манґу, він зізнався, що був емоційно не готовий до фіналу аніме.

Папенбрук розповів на панелі, що значну частину шоу Ерен був сповнений злості. Вона проявляється майже в кожному його слові, лише у фінальному сезоні лють відійшла на другий план, поступившись місцем холоднокровності, що робить його "абсолютно жахливим".

Нісімура зазначила, що її персонаж змінився не так значно, як Ерен, хоча на певні речі погляд Мікаси все ж таки змінився. Акторка також додала, що з нетерпінням чекає, чим усе скінчиться.

У душі мені хочеться, щоб Ерен, Мікаса та Армін знайшли собі будиночки у містечку і просто були найкращими друзями, які проводять час разом. Я знаю, що цього не буде, але мені хотілося б, щоб у них був щасливий кінець. Нехай це і малоймовірно.

Прем'єра останнього 87-го епізоду "Атаки титанів" затримується на тиждень - з 27 березня на 3 квітня.


Читати також