23-02-2022 Розваги 157

​У фільмі «Флеш» можуть з'явитися ще два супергерої

Грант Гастін. Флеш

Можливо, вони будуть у оновленій Лізі справедливості.

У фільмі «Флеш» Флеш перетнеться з двома Бетменами (Бен Аффлек і Майкл Кітон), та Супердівчиною (Саша Кайей) альтернативною версією себе ж. Проте стало відомо, що до Баррі Аллена можуть приєднатися ще два круті супергерої.

Спойлерними подробицями про можливі великі камео поділився портал Screen Geek. Уточнюється, що у стрічці можуть засвітитися Диво-жінка та Аквамен у виконанні Ґал Ґадот та Джейсона Момоа. Як очікується, сцен із супергероями буде небагато.

За сюжетом стрічки Баррі Аллен вирушить у минуле, щоб урятувати життя своєї матері. Супергерой сильно вплине на мультисвіт і в результаті опиниться в альтернативній реальності. А це означає, що у фільмі можуть з'явитися як основні Диво-жінка та Аквамен кіновсесвіту DC, так і альтернативні герої.

У січні в Мережі з'явилася чутка, що "Флеш" введе в кіновсесвіт DC оновлену Лігу справедливості. До команди можуть увійти Флеш, Супердівчина та Шазам (Захарі Лівай). Цілком можливо, Диво-жінка та Аквамен залишаться у команді та з'являться у фільмі як учасники Ліги. Основним Бетменом кіновсесвіту може стати Темний лицар Майкла Кітона, а Супермена (Генрі Кевілл), можливо, не буде у новій реальності.

Прем'єра фільму "Флеш" Андреса Мускетті намічена на 3 листопада.


Читати також