23-02-2022 Розваги 173

​Зірка «Бетмена» Колін Фаррелл заявив, що студія заборонила Пінгвіну палити

Колін Фаррелл. 2022

Зате Освальд Коббльпот добре подимить в серіалі.

Колін Фаррелл розкрив нові подробиці про свого персонажа Пінгвіна у майбутньому фільмі «Бетмен». Актор заявив, що лиходій не палитиме – студія Warner Bros. заборонила показувати сцени із курінням.

Пінгвін є одним із найпопулярніших лиходіїв коміксів DC. У Освальда Коббльпота яскравий образ - він має монокль, високий циліндр і фрак. Також Пінгвін використовує в бою напхану зброєю парасольку і палить сигарету, встромлену в мундштук.

У новому інтерв'ю Jake's Takes Фаррелл сказав, що сцен з Пінгвіном у «Бетмені» не буде. За його словами, Освальд взагалі поки що не став тим грізним босом мафії, якого люблять ненавидіти фанати. Лиходій працює на Кармайна Фальконе (Джон Туртурро) і тільки збирається стати великим босом у кримінальному світі:

«Я доблесно боровся за те, щоб була сигара. Навіть пропонував показати незапалену, але вони були проти. Ос із фільму не втілює в собі енергетику того Пінгвіна, якого ми знаємо з коміксів та попередніх фільмів. Я хотів би досліджувати його, тому що на даному етапі він не заступник боса і не бос, а просто солдат Фальконе. Але в нього великі амбіції та мрії».


Джон Туртурро підтримав колегу, зазначивши, що хотів би побачити Пінгвіна із мундштуком. Колін Фаррелл відповів, що в майбутньому серіалі HBO Max про Пінгвіна лиходій зможе підиміти.

Головним лиходієм у фільмі «Бетмен» виступить Загадник (Пол Дано). Бетмен (Роберт Паттінсон) і поліції Ґотема доведеться розгадати зашифровані послання злочинця, щоб розкрити його підступний план.

Прем'єра фільму "Бетмен" Мета Рівза намічена на 2 березня.


Читати також