24-02-2022 Розваги 174

Том Веллінг поділився новинами про анімаційний спіноф «Таємниць Смолвіля»

​Том Веллінг. 2022

Він зізнався, що задумує власний мультсвіт.

«Таємниці Смолвіля» залишаються найтривалішим шоу з коміксів DC, і в майбутньому на історію чекає відродження завдяки анімаційному спінофу. До речі, офіційного анонсу мультфільму від Warner Bros. ще не було, але це не завадило Тому Веллінгу поділитися захоплюючими новинами про проект.

Нещодавно зірка «Таємниць Смолвіля» став гостем Fan Expo Vancouver і в ході свого виступу детальніше розповів про те, що досліджуватиме відродження серіалу, а також поділився сподіваннями на возз'єднання акторського складу:

«Ми працюємо над мультсеріалом, дія якого починається відразу після останнього сезону «Таємниць Смолвіля», і знову ж таки розповідаємо нашу власну історію. Наше бачення полягає в тому, що ми отримаємо Еріку [Дюранс, грала Лоїс Лейн]. Але навіть Сем Джонс III [який втілив образ Піта Росса] та Джон Гловер [Лайонел Лютор] зіграють велику роль у цьому».

Також Веллінг зізнався, що виробництво спінофа поки не почалося:

«У нас вже є анімація, просто поки що немає історій, тому що Ел і Майлз [сценаристи] зайняті. Я хочу бути голосом Кларка, хочу, щоб Еріка була голосом Лоїс, це буде весело. Думаю, Ел і Майлз збираються розповісти історію індивідуальну та нову та назвуть її мультивсесвітом».

Схоже, плани на відродження "Таємниць Смолвіля" у Веллінга цілком конкретні і тепер головне - дочекатися зеленого світла Warner Bros. Але можна не сумніватися, що актор поділиться новинами, як тільки вони з'являться.


Читати також