24-02-2022 Розваги 256

​Paramount не попередила акторів «Зоряного шляху» про повернення до франшизи

​Paramount не попередила акторів «Зоряного шляху» про повернення до франшизи. Новини кіно 2022

Більшість акторського складу «Зоряного шляху» виявилася не в курсі, що візьме участь у зйомках четвертої частини перезапуску франшизи Джей Джей Абрамса.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Під час зборів інвесторів Paramount продюсер та режисер Джей Джей Абрамс оголосив, що зйомки нового «Зоряного шляху» стартують уже наприкінці 2022 року:

«Ми раді повідомити, що старанно працюємо над новим фільмом „Зоряний шлях”, зйомки якого розпочнуться до кінця року. У ньому буде задіяний наш оригінальний акторський склад», — сказав Абрамс.

За інформацією THR, виявилося, що студія Paramount навіть не спілкувалася на цей рахунок ні з ким із акторів, серед яких Кріс Пайн, Закарі Квінто, Саймон Пегг, Карл Урбан, Зої Салдана та Джон Чо. Зазначається, що така обставина зможе стати для акторів зручною нагодою покращити свої умови під час переговорів про контракти.

Згідно з інформацією джерел видання, Пайн, який відіграє роль капітана Кірка, першим розпочне переговори з Paramount, оскільки є головним стрижнем проекту.

Зйомки фільму планують розпочати восени 2022-го, щоб 22 грудня 2023 вже випустити його на екрани. Повідомляється, що робота над сценарієм все ще не закінчена, а Paramount ще не давала зеленого світла на виробництво, оскільки ще не визначено бюджету картини.


Читати також