14-05-2022 Розваги 1187

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14 травня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14 травня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 14 травня 2022

На численні прохання ми відновлюємо рубрику Новинки кіно.

Отож, ми знову розповідаємо про свіжі кіноновинки тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба!

Варяг

Нова робота Роберта Еґґерса, великого любителя атмосферних історичних антуражів та тривожного психологічного горору. У «Відьмі» та «Маяку» він уже показав, чого може добитися зі скромним бюджетом та невеликим акторським складом — тепер же подивимося, що вийде, якщо режисер матиме у своєму розпорядженні аж 60 мільйонів доларів. Саме стільки, за деякими чутками, коштує «Варяг» — масштабна драма про вікінга Амлета (Александр Скашгорд), який мстить убивцям свого батька (дивіться ще раз на ім'я персонажа та зрозумієте, чому сюжет здається таким знайомим). У кадрі багато відомих осіб: тут і вже працювали з Еґґерсом Аня Тейлор-Джой з Віллемом Дефо, і нові для нього імена Ніколь Кідман, Ітан Гоук і навіть Б'єрк.

Захід сонця

Здавалося б, що може бути спокійніше за життя в елегантних готельних люксах і на розмірених пляжах Акапулько? Однак, випадок може порушити тихий порядок заможної пари, і напруження, що наростає, почне розкривати таємниці кожного.

Загублене місто

За сюжетом, відома письменниця вирушає у турне для презентації свого нового роману разом із хлопцем, який прикрашає обкладинку її книги. За збігом обставин, після спроби викрадення одіозним лиходієм пара опиняється у джунглях.

Позашлюбні зв'язки

Дія розгортається у 1987 році. Відомий американський письменник Філіп живе разом із дружиною в Лондоні і регулярно зраджує їй у своєму офісі. Саме там і відбувається все найцікавіше.

Дорогий Еван Гансен

Фільм розповість про підлітка, який страждає тривожним розладом, на ім'я Еван. Якось він ламає руку, що призводить у свою чергу до ланцюга дивних подій. Психотерапевт радить герою писати листи самому собі, але герой вдає, що веде листування з однокласником Коннором, у якого, як і в нього, немає друзів. Та раптом він дізнається, що Коннор наклав на себе руки.

Герой

Рахім потрапив до в'язниці, бо вчасно не сплатив борг. Його відпускають на два дні, протягом яких він намагається переконати кредитора відкликати частину заборгованості, але все йде не за планом.

Ігри свідомості

Молодий нейробіолог Ітан досліджує загадки підсвідомості людини та намагається перевершити наукові досягнення свого батька. Зважившись на небезпечний експеримент зі своїм розумом, він навіть не підозрює, які таємниці йому відкриються і до яких лякаючих наслідків це призведе.

Головна роль

Двоє відомих акторів посварилися на знімальному майданчику картини, що фінансується мільйонером із поганою славою. Щоб урятувати картину, той наймає знамениту ексцентричну постановницю.

Супергерої

Вона – імпульсивна художниця, ворог умовностей. Він — професор фізики, переконаний, що всяке явище має своє пояснення. Вони повні протилежності, але закохуються з першого погляду, випадково опинившись у літню зливу під одним дахом. Чарівна, чуттєва, дотепна історія з життя сучасної пари, чия любов здатна подолати всі перешкоди. Чи це не супергерої нашого часу?

Ласкаво просимо до Риму. Нові пригоди

Моніка, мешканка бідного району Риму, потрапить до в'язниці через своїх недолугих сестер-злодійок. Єдиний, хто може їй допомогти, — давній знайомий Джованні, респектабельний багатій зі зв'язками. Але як далеко він готовий зайти, щоб допомогти Моніці, в яку таємно закоханий?

В'язниця суперлиходіїв

Вони — найгірші із найгірших. Їхній девіз: з великою силою приходить велика безвідповідальність. Вони суперзлодії, що володіють нелюдськими надздібностями. І у світі є лише одне місце, здатне їх стримати. Саме тут, у в'язниці майбутнього, перетинаються шляхи злочинного генія-телепата, жорстокого месника, корумпованого наглядача та багатьох інших. Хтось із них затіяв небезпечну гру, і кожному — чи то ув'язненому, чи то охороневі — у ній відведена особлива роль.

Небезпечний пацієнт

Повертаючись після нічної зміни, лікарі швидкої допомоги Ізабель та Адамо отримують терміновий виклик. В одній із шкіл стався теракт, і їм потрібно негайно прямувати до місця вибуху. Прибувши туди, лікарі забирають одного з поранених підлітків на ім'я Еден.
По дорозі до лікарні при наданні жертві першої медичної допомоги Ізабель виявляє на ньому пояс смертника з вибухівкою. Тримаючи в руках детонатор, Еден наказує заручникам слідувати за вказаним ним маршрутом. На карту поставлено не лише життя лікарів, які опинилися у смертельній пастці, а й життя мешканців міста.

Віртуоз

Небезпека, омана та вбивство обрушуються на сонне місто, коли професійний убивця приймає нове завдання від свого загадкового боса. Отримавши вказівку, місце та час, він має ідентифікувати свою таємничу мітку серед кількох можливих цілей.

Скільки коштує життя?

Після теракту 11 вересня 2001 року адвоката Кеннета Фейнберга призначено головою фундації компенсацій жертвам. Він має буквально оцінити вартість чужих життів, щоби виплатити компенсації. Фейнберг опиняється між двома вогнями — людьми, які чекають на відшкодування збитків, що, в принципі, неможливо оцінити, і різними лобі, які прагнуть ці компенсації зменшити. Кеннет поринає в трагедії тих, хто втратив у вежах своїх близьких, відкриваючи для себе біль і горе, що ховаються за скупими цифрами на папері.


Читати також