12-05-2022 Розваги 872

Новини кіно за тиждень. 12 травня 2022

Нові фільми. 12 травня 2022

Ви просили, ми виконуємо.

На численні прохання ми відновлюємо рубрику Новини кіно.

Отож, ми знову розповідаємо про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам всім неба.

Українська драма про окупацію Маріуполя нацистами перемогла на кінофестивалі в Македонії

Стрічка "Чому я живий" відомого українського режисера Віллена Новака розповідає про події в Маріуполі в роки Другої світової війни.

Фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" визнаний кращим повнометражним на кінофестивалі Future of Film Awards.

Про це повідомили на Одеській кіностудії художніх фільмів.

Українська драма про окупацію Маріуполя нацистами перемогла на кінофестивалі в Македонії

Зазначається, що фільм відомого українського режисера Вілена Новака "Чому я живий" став переможцем кінофестивалю Future of Film Awards (Північна Македонія) в категорії "Кращий повнометражний фільм".

"Фестиваль Future of Film Awards відкриває і демонструє світу талановитих режисерів, продюсерів, сценаристів, акторів і членів знімальної групи з усього світу, щоб показати свої роботи. Його мета – створення унікальної платформи для спілкування та обміну досвідом художників з усього світу", – сказано в повідомленні.

«Хоробрі Зайці»: як український мультсеріал вже півтора роки активно підкорює світ

Попит на цікавий український контент зростає в усьому світі, і одним з флагманів українського розважального продукту став дитячий мультсеріал «Хоробрі Зайці», прем'єра якого відбулася у грудні 2020 року. З того часу його герої підкорили маленьких глядачів у 80 країнах. І це ще далеко не межа.

«Хоробрі Зайці» («Brave Bunnies») — розважально-освітній мультсеріал для найменших, при перегляді якого діти пізнають світ разом із кумедними героями-непосидами, зайцями Бопом і Бу, та їхньою родиною.

«Хоробрі Зайці»: як український мультсеріал вже півтора роки активно підкорює світ

Завдяки тісній співпраці з відомою британською компанією Aardman Animation український мультсеріал уже увійшов до ТОП-шоу у Великій Британії, а також зайці полюбилися дітям в Ізраїлі, Італії, Німеччині та багатьох інших країнах нашої земної кулі.

Підбивши перші підсумки 1,5 року пригод із Зайцеродиною та їхніми друзями, команда мультсеріалу з радістю та вдячністю написала у соцмережах:

Ми надзвичайно щасливі, що «Хоробрі Зайці» так швидко застрибнули у Великий Світ. Віримо, що наші герої надихатимуть дітей досліджувати світ, придумувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення та дослухатися до різних точок зору. Та в першу чергу подарують радість дітям з різних куточків планети.

На хвилі популярності мультсеріалу в європейських країнах були представлені книги з улюбленими героями та лінія іграшок від компанії Spin Master. Іграшки «Хоробрі Зайці» вже можна придбати в Італії та Німеччині, а в найближчому майбутньому вони стануть доступними і в інших країнах.

Тим часом «Хоробрі Зайці» вже підкорюють й азіатські країни — у Південній Кореї український мультсеріал назвали улюбленим шоу за результатами опитування у соцмережах.

"Фортеця Маріуполь": перша серія з циклу фільмів про захисників "Азовсталі" вийшла онлайн

Режисерка Юлія Гонтарук, учасниця компанії Babylon'13, зняла цикл короткометражних фільмів про захисників Маріуполя на заводі "Азовсталь". Проєкт містить відеодзвінки до бійців, які перебувають в оточенні.

З початку облоги Юлія Гонтарук спілкується з бійцями полку "Азов", передає 24 канал. У першій серії циклу ми чуємо вірш Нави, який вона записала у бункері "Азовсталі", де перебуває й досі.

Як відомо, Гонтарук співпрацює з азовцями з 2015 року, коли розпочала роботу над проєктом "Залізна сотня". Сьогодні більшість з них опинилася в оточенні росіян. Щоб ми не забували про незламність наших воїнів, а зокрема не втрачали надії їхнього звільнення, режисерка вирішила задокументувати розмови у формі короткометражок.

Саме через особистий контакт вони погодилися і прийняли мій запит. Надзвичайно складно говорити з людьми, які розуміють і готові загинути. Вони не відступлять, не відійдуть, вони будуть до кінця там. Вони хочуть почути, що в них вірять, що вони повернуться додому до своєї сім’ї. Звичайно, мої повідомлення певною мірою теж підтримка, – поділилася режисерка.

Цикл фільмів розпочинається віршем дівчини Нави, яка у 2016 році працювала у пресслужбі "Азову", а сьогодні перебуває зі всіма Героями в "Азовсталі".

В українських кінотеатрах 19 травня вийде фільм Сергія Параджанова "Тіні забутих предків". Справжні кіномани в захваті, адже класика українського поетичного кіно не так часто потрапляє на великі екрани.

У червні Довженко-Центр оприлюднив рейтинг українських кінофільмів за версією критиків. "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова, зняті за однойменною повістю Михайла Коцюбинського, зайняли однозначне та беззаперечне перше місце в рейтингу.

Над фільмом працювали три митці української культури: режисер Параджанов, актор та в майбутньому режисер Іван Миколайчук. Третім став Мирослав Скорик, який написав унікальну музику до кінострічки.

 фільм Сергія Параджанова "Тіні забутих предків"

У першому тизері серіалу «Оселя зла» дочка Альберта Вескера виживає у світі зомбі

Джейд має розкрити похмурі секрети батька і розібратися, що трапилося з її сестрою.

Netflix випустив перший повноцінний тизер-трейлер серіалу "Оселя зла" - вільної адаптації ігор культової серії Resident Evil. Моторошний ролик показує, як дочка Альберта Вескера намагається вижити в постапокаліптичному світі зомбі.

За сюжетом шоу Альберт Вескер у виконанні Ленса Реддіка виступає вченим у фармацевтичній компанії Umbrella Corporation. Герой у 2022 році привозить дочок Джейд та Біллі до Нью-Раккун-Сіті. І поки дівчатка облаштовуються в новому місці, Альберт займається моторошними експериментами, які призводять до жахливих наслідків.

Судячи з тизера, з лабораторії Umbrella виривається небезпечний вірус, який поширюється по всій планеті. Вірус заражає багатьох людей і тварин, перетворюючи їх на зомбі. І настає кінець світу.

Також у серіалі покажуть події, що відбуваються у Лондоні у 2036 році. Цивілізація впала, світ заполонили монстри. Джейд і Біллі якимось чином розлучилися. Джейд має розкрити похмурі секрети батька і Umbrella і розібратися, що трапилося з Біллі. Флешбеки ілюструватимуть спогади Джейд про життя в Нью-Раккун-Сіті.

У шоу ще знялися Елла Балінська, Тамара Смарт, Сієна Агудонг, Аделін Рудольф та Паола Нуньєс. Сценаристом та продюсером виступає Ендрю Дабб («Надприродне»).

Прем'єра серіалу «Оселя зла» запланована на 14 липня.

Хорор «Злочини майбутнього» змусить багатьох глядачів залишити зал – Девід Кроненберг упевнений у цьому

За словами режисера, вже перші п'ять хвилин фільму жахають.

Режисер і сценарист майбутнього боді-хорору «Злочини майбутнього» Девід Кроненберг поділився свіжими подробицями про свій перший за останні вісім років фільм. Режисер заявив, що це моторошне видовище. За його словами, багато глядачів напевно покинуть зал після перших п'яти хвилин перегляду.

«Злочини майбутнього» представлять на Каннському кінофестивалі (пройде з 17 по 28 травня), на якому вже були випадки, коли глядачі масово покидали зал, не додивившись фільму. Так, наприклад, бурхливу реакцію викликали такі суперечливі стрічки, як «Необоротність» Гаспара Ное та «Антихрист» Ларса фон Трієра. Тепер шокувати публіку в Каннах збирається майстер боді-хорорів Кроненберг, який зняв «Муху» та «Відеодром».

В інтерв'ю Deadlin запитав Девіда Кроненберга, наскільки жорстким буде видовище в його картині «Злочини майбутнього». І автор натякнув, що це один із найстрашніших фільмів у його кар'єрі:

«Я впевнений, що будуть глядачі, які підуть після перших п'яти хвилин фільму. Деякі люди, які переглядали фільм, сказали, що особливо важкими для глядачів виявляться останні 20 хвилин, а ще багато хто просто покине зал. Якийсь хлопець сказав, що в нього мало не трапилася панічна атака. А я відповів: "Ну це було б нормально"».

Як підкреслив Кроненберг, він не впевнений, що загалом у глядачів у всьому світі буде подібна реакція на фільм. Автор очікує, що окидатимуть залу саме глядачі у Каннах.

У центрі сюжету фільму «Злочини майбутнього» виявляється артист, який влаштовує незвичайні перформанси. Герой за допомогою партнерки вказує на власному прикладі моторошні трансформації тіла. Головні ролі виконали Крістен Стюарт, Вігго Мортенсен та Леа Сейд.

Світова прем'єра фільму «Злочини майбутнього» відбудеться у червні.

Новий тизер 4 сезону серіалу "Світ Дикого Заходу" розкрив дату прем'єри

У жахливому ролику зловісна Людина в чорному, натяки на великі небезпеки та багато мух.

HBO випустив новий тизер майбутнього 4 сезону серіалу "Світ Дикого Заходу". Моторошний ролик розкрив дату прем'єри.

У тизері немає повноцінних діалогів героїв – глядачам показують сцени, що інтригують, під спокійну пісню «Perfect Day» Лу Ріда, в якій співається про «прекрасний день». Наприкінці промо вказали, що «Світ Дикого Заходу» повернеться з новими серіями 26 червня.

Відео дає зрозуміти, що згаданий у композиції прекрасний день у героїв перетвориться на справжній жах. У ролику показали жорсткі вбивства і натякнули на те, що персонажі Джеффрі Райта та Аарона Пола виявляться у великій небезпеці. А через рій мух, те що ми бачимо на екрані нагадує сцени з фільму жахів.

Також у тизері є кілька сцен зі зловісною Людиною в чорному (Ед Харріс), персонаж повернеться у 4 сезоні та буде ще більш небезпечним та злим. Зважаючи на все вище сказане, саме через Людину в чорному багато героїв можуть опинитися в біді.

Про сюжет 4 сезону «Світу Дикого Заходу» поки що не повідомляється. Проте творець шоу Ліза Джой пообіцяла нові світи, тому нам покажуть інші круті парки. За словами автора, у каст нового сезону увійшов хтось із акторів її фільму «Спогади».

Зйомки нового "Ворона" з Біллом Скарсгардом стартують влітку

На фанатів чекає сучасне переосмислення історії помсти Еріка Дрейвена.

Перезапуск культового «Ворона» найближчими роками нарешті долетить до великих екранів. Вже влітку 2022 стартують зйомки фільму. Головну роль виконає зірка «Воно» Білл Скарсгард, а режисером виступить автор «Примари в обладунках» Руперт Сандерс.

Як повідомляє Deadline, FilmNation Entertainment представить нового "Ворона" на кіноринку Канського кінофестивалю, який пройде з 17 по 28 травня. І кінокомпанія має намір запустити виробництво вже влітку. Зйомки мають відбутися в Празі (Чехія), та у кількох містах Німеччини.

Зйомки нового "Ворона" з Біллом Скарсгардом стартують влітку

Новий «Ворон» стане сучасним переосмисленням однойменного графічного роману Джеймса О'Барра. Зважаючи на все, класичний сюжет залишиться таким самим, але дія розгорнеться у 2020-х. Можливо, персонажі будуть трохи змінені.

За сюжетом «Ворона» хлопця на ім'я Ерік Дрейвен та його наречену жорстоко вбивають. Ерік завдяки загадковому ворону повертається до життя. І герой невдовзі після воскресіння вирішує знайти кривдників та помститися їм. Роль Еріка виконає Скарсгард, а кохану хлопця зіграє FKA Twigs.

Перший фільм «Ворон» вийшов у 1994 році – головну роль виконав Брендон Лі, який загинув на знімальному майданчику. Потім випустили кілька сиквелів. Режисер «Прокляття черниці» Корін Харді збирався зняти перезапуск «Ворона» з Джейсоном Момоа у головній ролі, але проект зрештою заморозили.

Нове промо-відео «Світу Юрського періоду: Панування» показало виживання у світі динозаврів

На глядачів чекають шалений екшен і найстрашніші динозаври франшизи.

У Мережі з'явилося нове промо-відео майбутнього блокбастера «Світ Юрського періоду: Панування». Ролик обіцяє епічне завершення трилогії та суворе виживання людей у ​​світі динозаврів.

Свіжа фічуретка розкрила кілька захоплюючих сцен, які показують, як динозаврам живеться на природі та навіть у містах. Також у ролику актори та режисер Колін Треворроу розповіли, чого очікувати від фільму. Кріс Пратт нагадав, що парку з динозаврами більше немає. Як зазначив актор, звірі тепер усюди.

Оуен Грейді (Пратт), Клер Дірінг (Брайс Даллас Ховард) та Мейсі Локвуд (Ізабелла Сермон) живуть далеко від цивілізації, щоб стежити за безпекою динозаврів. Ролик розкрив, що за сюжетом герої рятуватимуть дитинча модифікованого велоцираптора Блю. І по ходу справи Оуен, Клер і Мейсі перетнуться з культовими Аланом Грантом (Сем Нілл), Еллі Сетлер (Лора Дерн) та Яном Малкольмом (Джефф Голдблюм). Водночас герої намагатимуться запобігти масштабній катастрофі.

Претт заявив у промо, що фільм покаже фанатам те, чого вони хочуть, але точно не очікують. Треворроу та Сем Ніл пообіцяли нові мальовничі локації та нових героїв. Також Ніл зізнався, що він ніколи не бачив таких крутих екшен-сцен. А Джефф Голдблюм сказав, що глядачі побачать дивовижних та дуже страшних динозаврів. Одиного з найнебезпечніших динозаврів франшизи затизерять наприкінці відео. Це величезний та лютий гіганотозавр.

Колін Треворроу нагадав, що "Світ Юрського періоду: Панування" стане фінальним фільмом трилогії. Проте кіновсесвіт цілком може продовжити розширюватися.

Прем'єра фільму "Світ Юрського періоду: Панування" очікується 10 червня.

У фільмі "Мортал Комбат 2" з'явиться Джонні Кейдж

Проте не факт, що буде багато сцен із головною зіркою Голлівуду.

Сценарист «Мортал Комбат 2» Джеремі Слейтер підтвердив, що у фільмі дебютує майстер бойових мистецтв та голлівудська зірка Джонні Кейдж – один із улюблених персонажів фанатів Mortal Kombat. Можливо, сцен із героєм буде не дуже багато.

У першому "Мортал Комбат" Кейджа не було. Однак наприкінці натякнули на появу героя у сиквелі. Після основних подій фільму учасники команди Рейдена (Таданобу Асано) вирушають на пошуки вибраних бійців із міткою дракона. Коул Янг (Льюїс Тан) їде до Голлівуду, щоб там завербувати Джонні.

Мортал Комбат 2

Слейтер в інтерв'ю Comic Book заявив, що Кейдж справді буде в сіквелі "Мортал Комбат". За його словами, було б помилкою не включати культового персонажа до сюжету нового фільму:

«Джонні Кейдж – один із моїх улюблених персонажів, і я думаю, що перший фільм безперечно обіцяє його ввести, адже наприкінці Коул ніби каже: "Добре, моє наступне завдання – завербувати Джонні". Тому було б дивно, якби його взагалі не було у сиквелі».

Джеремі Слейтер продовжує працювати над сценарієм, тому зараз він не впевнений, наскільки важливу роль у сюжеті зіграє Джонні Кейдж. Судячи зі слів автора, герой може обмежитися як коротким камео, так і стати центральним персонажем:

«Все ще вирішується, як багато сцен буде з ним. Нині ми працюємо над цим. Але так, я люблю Джонні, і я хотів би показати все, чим цікавий цей персонаж».

Warner Bros. поки що не розкрила актора, який зіграє Джонні Кейджа. Фанати тим часом уже обрали своїх бездоганних кандидатів. Багато шанувальників хочуть, щоб роль Джонні виконав Раян Рейнольдс або рестлер та актор Міз.

Стало відомо, коли стартують зйомки 2 сезону «Локі»

Схоже, ми побачимо нові пригоди героя Тома Хіддлстона не раніше 2023 року.

У Мережі з'явилася інформація про те, коли команда серіалу «Локі» Disney+ розпочне зйомки 2 сезону. Том Гіддлстон знову перетвориться на бога пустощів Локі вже влітку.

Як вказали на сайті Production Listing, виробництво 2 сезону «Локі» стартує 6 червня. Зйомки відбудуться у Лондоні (Великобританія). Наразі триває підготовка до створення нових серій шоу Marvel.

Локі

Якщо знімальна група «Локі» дійсно розпочне роботу на початку літа, то, можливо, нові пригоди Локі не доведеться чекати надто довго. Швидше за все, прем'єра 2 сезону "Локі" відбудеться не раніше 2023 року.

У команді Локі до 2 сезону відбулися деякі зміни. Так, режисер усіх шести серій 1 сезону Кейт Геррон тепер продюсуватиме серіал. Постановниками 2 сезони виступатимуть Джастін Бенсон та Аарон Мурхед, які працювали над серіалом «Місячний лицар». Сценарист шоу Ерік Мартін став головним сценаристом - у першому сезоні посаду обіймав Майкл Волдрон, який продовжує працювати над серіалом.

У 2 сезоні «Локі» Локі продовжить подорож різними реальностями – у фіналі першого відбулося розгалуження мультивсесвіту. Герой намагатиметься знайти Сільві (Софі Ді Мартіно) і, ймовірно, запобігти якійсь масштабній катастрофі.

Перший трейлер 3 сезону мультсеріалу «Любов, смерть і роботи» обіцяє 9 крутих історій

На нас чекають нові пригоди трьох роботів, вторгнення щурів та історія сирени та глухого лицаря.

Netflix випустив перший повноцінний трейлер майбутнього 3 сезону мультсеріалу «Любов, смерть і роботи». У нових серіях анімаційної антології розкажуть 9 дивовижних історій.

У третій збірці шоу «Любов, смерть і роботи» буде 9 епізодів, виконаних у різних анімаційних стилях. В одній серії повернуться три роботи з першого сезону серіалу. Дроїди продовжать подорож постапокаліптичним світом і намагатимуться розібратися, як люди намагалися виживати до того, як людство було знищено.

У 3 сезоні на глядачів чекає суворе протистояння моряків та гігантського рака. А один із епізодів розповість шалену сатиричну історію про зомбі-апокаліпсис. Ще буде серія про зіткнення солдатів із моторошним ворогом, який з'явився через небезпечні експерименти ЦРУ.

Також очікується епізод про дивну подорож астронавта. За сюжетом дослідницька експедиція на поверхні місяця Іо завершується катастрофою. Астронавт має дістатися безпечного місця разом із тілом другого пілота. Щоб впоратися з болем, героїня змушена приймати ліки, які впливають на її свідомість.

Крім того, на глядачів чекають історії про створення вченими нової раси і про вторгнення щурів, що еволюціонували. Також покажуть епізод про бій солдатів із давнім злом. Ну і звісно, буде незвичайне переосмислення казки про сирену, яка гіпнотизує людей співом. За сюжетом героїня знайомиться з глухим лицарем і захоплюється ним.

Прем'єру 3 сезону мультсеріалу «Любов, смерть і роботи» намічено на 20 травня.

Серіал «Джек Раян» із Джоном Кразінськи закриють після 4 сезону

Творці планують спін-офф про героя Майкла Пенья.

Amazon Prime Video закриє серіал «Джек Раян» із Джоном Кразінські у головній ролі після 4 сезону.

Як повідомляє Deadline, зараз команда «Джека Раяна» ще знімає фінальний 4 сезон. Кразінські, який виступає продюсером шоу, і планував розповісти історію за чотири сезони. Прем'єра 3 сезону, можливо, відбудеться у 2023 році. А 4 сезон явно побачимо не раніше 2024-го. Попрощаємось із Джеком Раяном у виконанні Кразінські не скоро.

Серіал «Джек Раян» із Джоном Кразінськи закриють після 4 сезону

Після закриття «Джека Раяна» подорож світом романів Тома Кленсі може продовжитися. Творці планують зняти спін-офф. Потенційний новий серіал всесвіту розповість про пригоди Домінго «Діна» Чавеса у виконанні Майкла Пенья, який дебютує у фіналі 3 сезону.

У 4 сезоні «Джека Раяна» Чавес стане одним із центральних персонажів. Цілком імовірно, що події останнього сезону шоу натякнуть на сюжет сольника героя. Серіал про Діну Чавеса вже розробляють. Фанатів порадує можливість побачити пригоди Чавеса, оскільки це один із основних героїв франшизи.

За сюжетом 3 сезону серіалу «Джек Раян» Джек Раян змушений утікати. Герой помилково вплутується у велику змову, і тепер його розшукують як співробітники ЦРУ, так і люди з міжнародного злочинного угруповання. Раяну необхідно зробити все можливе, щоб вижити та запобігти масштабному конфлікту.

Перший тизер фільму «Аватар 2» показав велику подорож Пандорою

Джейк, Нейтері та їхні діти змушені залишити свій будинок, щоб знайти нове безпечне місце.

Вийшов перший тизер-трейлер довгоочікуваного фільму "Аватар: Шлях води" Джеймса Кемерона. У захоплюючому ролику показали велику подорож по Пандорі.

 

Дія стрічки розгортається через 14 років після подій «Аватару» 2009 року. Джейк Саллі та Нейтері у виконанні Сема Вортінгтона та Зої Салдани живуть щасливим життям у власному райському куточку та займаються вихованням своїх дітей. Однак на Пандору повертаються люди, через які світ опиняється під загрозою.

Жителям Пандори доводиться протистояти загарбникам та захищати батьківщину. Вторгнення людей сильно впливає на життя Джейка, Нейтері та їх дітей. Зрештою, герої змушені залишити свій будинок і вирушити на пошуки нового безпечного місця. Вони опиняються в найрізноманітніших дивовижних місцях Пандори. Сімейство навіть досліджує підводний світ Пандори.

На сім'ю чекає безліч проблем. Їм необхідно подолати суворі випробування та битися з небезпечними ворогами. Герої готові на все, щоб убезпечити одне одного. І у синопсисі уточнили, що сімейству доведеться пережити деякі трагічні повороти подій. Схоже, що історія буде дуже емоційною.

У фільмі ще знялися Мішель Єо, Кейт Вінслет, Сігурні Вівер та Кліфф Кертіс.

Прем'єра фільму "Аватар: Шлях води" намічена на 16 грудня. Інші три частини вийдуть у 2024, 2026 та 2028 роках.

В акторському складі третього сезону «Бріджертонів» відбулася заміна

Ханна Додд ("Куртизанки") зіграє Франческу Бріджертон у третьому сезоні серіалу "Бріджертони" (Bridgerton), повідомляє Deadline. У перших двох сезонах її роль виконала Рубі Стокс (Уна).

Передбачається, що роль Франчески у третьому сезоні буде розширено. Стокс залишила акторський склад, оскільки грає провідну роль в іншому проекті Netflix - Lockwood & Co. (Агенція «Локвуд і Ко»).

В акторському складі третього сезону «Бріджертонів» відбулася заміна

Друга молодша дочка в сім'ї Бріджертонів мала дві короткі появи в першому сезоні. У другому Франческа з'явилася в перших трьох епізодах, проте після цього зникла без пояснення через зайнятість Стокс.

Очікується, що героїня також займе центральну роль у потенційному шостому сезоні серіалу. Він буде знятий за мотивами шостої книги в серії романів Джулії Квінн під назвою «Коли він був злий».

Наразі йде набір акторів на третій сезон. Цього літа виробництво пройде в Лондоні. Раніше Netflix також анонсував спіноф "Бріджертонів" про королеву Шарлотту, в якому візьме участь Голда Рошевель.

Джессіка Честейн та Енн Гетевей зіграють у трилері для зразкових домогосподарок із 60-х

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кінокомпанія NEON придбала права на створення ремейку бельгійського трилера "Інстинкт матері" (Duelles) 2018 року. Джессіка Честейн та Енн Гетевей виконають головні ролі у фільмі. Режисер оригінального фільму Олів'є Массет-Депасе займеться постановкою нової версії, а самі зйомки почнуться 25 травня.

Джессіка Честейн та Енн Гетевей зіграють у трилері для зразкових домогосподарок із 60-х

Події «Інстинкту матері» розгортаються на початку 1960-х років, і розповідають про життя двох зразкових домогосподарок Еліс (Честейн) та Селін (Гетевей). Вони — найкращі друзі та сусідки, які ведуть досконалий у всіх відносинах спосіб життя з успішними чоловіками та синами одного віку. Але один трагічний випадок порушує гармонію, породжуючи такі почуття як вина, підозрілість та параноя. Нові почуття поступово починають руйнувати дружбу Еліс і Селін, виявляючи темний бік їхнього материнського інстинкту.

Дата виходу «Інстинкту матері» поки що не повідомляється.

Вийшов трейлер міні-серіалу про гурт Sex Pistols від режисера Денні Бойла

Вийшов повноцінний офіційний трейлер міні-серіалу Pistol (Пістолет) від FX. Режисером виступив Денні Бойл («На голці», «Мільйонер із нетрів»).

Сюжет серіалу заснований на житті гітариста Sex Pistols Стіва Джонса, а також на встановленні та зростанні популярності самого колективу та жанру панк-року загалом.

Прем'єра всіх Шести епізодів відбудеться на стрімінговому сервісі Hulu 31 травня. До акторського складу увійшли Тобі Воллес («Молочні зуби»), Енсон Бун (1917), Луїс Партрідж («Пригоди Паддінгтона 2»), Мейсі Вільямс («Гра престолів» (Game of Thrones)) та інші.

Кевін Спейсі зіграє у фільмі про монгольського хана Батия

Кевін Спейсі зіграє в історичній драмі 1242 - Gateway To The West ("1242 - Ворота на Захід"), повідомляє Deadline. Зйомки розпочнуться у жовтні 2022 року та відбудуться в Угорщині та Монголії.

У фільмі також зіграють Ерік Робертс («Темний лицар»), Крістофер Ламберт («Смертельна битва»), Теренс Стемп («Минулої ночі у Сохо»), Джеремі Ньюмарк Джонс («Гранчестер») та Женев'єв Флоренс («Авеню 5») .

Кевін Спейсі зіграє у фільмі про монгольського хана Батия

Фільм зніме угорський режисер Пітер Сус. Сценарій написали Арон Хорват та Джоан Лейн, а продюсерами виступили Білл Чемберлен та Корнел Сайпс.

Фільм розповідає про онука Чингісхана хана Батия, якого було обрано головнокомандувачем західної частини Монгольської імперії. Він вигравав битви від Китаю до Персії і був відповідальним за вторгнення до Європи. Проте в 1242 полководець стикається з обставинами в Угорщині, які зупиняють його вторгнення в Європу і в кінцевому підсумку призводять до його падіння.

Мілла Йовович та Дженніфер Гадсон зіграють у трилері про виживання

За інформацією видання Variety, акторки Дженніфер Гадсон («Дівчата мрії»), Мілла Йовович («П'ятий елемент») та Коммон («Агент Єва») зіграють головні ролі в екшн-трилері Breathe, постановкою якого займеться Стефон Брістоль («Побачимося вчора») ). Сем Вортінгтон («Аватар») веде переговори про приєднання до проекту. За сценарій відповідає Даг Саймон («Останній ритуал»).

Мілла Йовович та Дженніфер Гадсон зіграють у трилері про виживання

Події фільму розгорнуться в майбутньому, коли Земля стала непридатною для життя через брак кисню. Мая (Гадсон) із маленькою донькою Зорою змушені жити під землею, а короткі подорожі на поверхню можливі завдяки спеціальним костюмам, які вигадав чоловік Маї — Даріус. Героїня впевнена, що її чоловік загинув, і одного разу на порозі в її укриття з'являється таємнича пара, яка стверджує, що знає справжню долю Даріуса.

Зйомки намічені на літо цього року і пройдуть у Пенсільванії. Про дату релізу Breathe поки що нічого невідомо.


Читати також