21-04-2022 Розваги 377

Florence and the Machine показали кліп «Free» за участю Білла Наї

кліп «Free». Florence and the Machine

Ще один сингл із майбутнього альбому "Dance Fever".

Florence and the Machine представили пісню «Free» та показали кліп, у якому знявся відомий британський актор Білл Наї («Реальне кохання», «Пірати Карибського моря», «Рок-хвиля»). Він виконав незвичайну роль – тривожного розладу, який страждає на вокалістку групи Флоренс Велч.
Режисером кліпу "Free" виступила Отем де Вайлд, яка вже працювала з Florence and the Machine над роликами "King", "Heaven Is Here" та "My Love". Зйомки відео проходили у Києві, там же було знято кліп «Heaven Is Here».

Трек Free увійде до нового альбому Florence and the Machine Dance Fever, реліз якого відбудеться 13 травня. Також на ньому можна буде почути раніше випущені пісні King, Heaven Is Here і My Love. До нього увійшов і трек "Girls Against God", який Florence and the Machine виконали на нещодавньому концерті в Ньюкаслі.

Продюсером Free виступив Джек Антонофф – він також приклав руку до всіх вищезгаданих треків, за винятком My Love. Над My Love попрацював Дейв Бейлі, фронтмен групи Glass Animals, відомої з хіту Heat Waves.

"Dance Fever" стане першою студійною роботою Florence and the Machine за чотири роки. Флоренс Велч описала альбом як «казку із 14 пісень». Незадовго до початку пандемії співачка зацікавилася хореоманією – феноменом середньовічної танцювальної лихоманки. Вона розпочала роботу над матеріалом у березні 2020 року, прямо перед початком карантину. У піснях можна почути вплив Іггі Попа, фолк-співачок Люсінди Вільямс та Еммілу Гарріс – сама Велч називає стиль альбому «клубним Ніком Кейвом». При написанні текстів вона надихалася героїнями з картин прерафаелітів, готично-фантастичними романами Кармен Марії Мачадо та Джулії Армфілд, а також фільмами «Плетена людина», «Відьма» та «Сонцестояння».


Читати також