21-04-2022 Розваги 314

Аарон Пол розповів, чого чекати від 4 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу»

Світ Дикого Заходу 4 сезон

Зірка серіалу «Світ Дикого Заходу» Аарон Пол поділився новими подробицями про майбутній 4 сезон шоу. За словами актора, на фанатів чекає грандіозне видовище.
У новому інтерв'ю The Hollywood Reporter у Пола запитали, чи були зйомки у 4 сезоні для нього виснажливими. Виконавець ролі Калеба Ніколса сказав, що творці «Світу Дикого Заходу» Джонатан Нолан та Ліза Джой справді змусили його як слід попотіти, але йому сподобалися такі насичені зйомки. Аарон Пол натякнув, що сезон вийшов неймовірно масштабним.

«Я не можу дочекатися, коли глядачі зможуть побачити, яким вийшов цей сезон. Серіал з кожним сезоном стає набагато масштабнішим. Так, вони [автори] напевно змусили мене пройти через це [напружені зйомки]. Безперечно. Але все було зроблено красиво, мені подобалося це робити».
Судячи зі слів Пола, 4 сезон «Світу Дикого Заходу» стане наймасштабнішим із усіх. У майбутніх серіях глядачам покажуть нові великі парки. Також автори, напевно, задумали круті сюжетні повороти, які сильно змінять всесвіт.

У 2021 році Ліза Джой повідомила Deadline, що у 4 сезоні «Світу Дикого Заходу» будуть нові світи. І як додала авторка, до акторського складу увійшов хтось із її фільму «Спогади».

Прем'єра 4 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу» HBO очікується у 2022 році.


Читати також