03-05-2022 Розваги 1084

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 3 травня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 2 травня 2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 3 травня 2022

На численні прохання ми відновлюємо рубрику Новинки кіно.

Отож, ми знову розповідаємо про свіжі кіноновинки тижня. Сідайте зручніше.

Редакція Експерименту підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова підбірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду і мирного нам всім неба!

Нескінченність: Суб'єкт невідомий

Режисер: Меттью Батлер

Головна героїня Джейн прокидається вранці на горищі лондонського будинку, прив'язаною до стільця. Героїня не пам'ятає обставин, за яких вона потрапила сюди і хто її прив'язав. Вона намагається вибратися з дому, але виявляє, що на вулиці немає жодної душі. Щоразу спроби Джейн вибратися з пастки призводять до того, що вона прокидається вранці на цьому ж горищі, прив'язаною до стільця. Їй необхідно знайти спосіб, щоб розірвати цю тимчасову петлю, перш ніж вона остаточно заблукає в паралельних світах. "Нескінченність: Суб'єкт невідомий" - фантастичний фільм, знятий на камеру iPhone під час режиму самоізоляції.

Костюм

Режисер: Грем Мур

Опис: 1956 рік. Лондонський кравець Леонард переїхав до Чикаґо, де відкрив своє ательє. Окрім звичайних модників, його клієнтами є і гангстери. Якось увечері в ательє з'являються поранений син впливового бандита та його охоронець, які потрапили в засідку конкуруючої банди.

Uncharted: Незвідане

Режисер: Рубен Флейшер

Двоє шукачів пригод Нейтан Дрейк та Віктор Салліван на прізвисько Саллі вирушають на пошуки найбільшого скарбу світу. Крім того, вони сподіваються знайти докази, які приведуть їх до давно втраченого брата Нейтана.

Коригувальні заходи

Режисер: Шон Патрік О'Рейлі

У найнебезпечнішій в'язниці світу суворого режиму, де утримуються найпідступніші злочинці, наростає напруженість між ув'язненими та персоналом, що призводить до анархії, яка повністю охоплює в'язницю, і порядок у ній перевертається з ніг на голову.

Камон Камон

Режисер: Майк Міллс

Радіоведучий Джонні, який живе один, без дружини та дітей, і погоджується наглядати за сином своєї сестри - 9-річним Джессі. Однак незабаром після цього Джонні викликають назад на роботу до Нью-Йорка, і племінник їде разом із ним. Спільна подорож назавжди змінить кожного з них. Зворушлива історія про стосунки дорослих та дітей.

Небезпечний

Режисер: Девід Хакл

Ріду Форрестеру випала непроста доля. В юності він пішов до армії і був направлений у гарячі точки. Хоча він і уцілів на війні, але через страхіття, що відкрилися його очам, отримав серйозне пошкодження психіки. Ветеран став справжнім соціопатом, який терпіти не може оточуючих та зациклений лише на своїй персоні. Попри це він приїжджає на віддалений острів, щоб розслідувати підозрілу смерть свого брата.

Постріл наосліп

Режисер: Майкл Нелл

До диспетчерської служби порятунку надходить сигнал про захоплення заручників. Звичайний поліцейський Вілл Бішоп відповідає на виклик, ще не підозрюючи, що цей виїзд розділить його життя на до та після.

Від кутюр

Режисер: Сільві Оайон

Естер все своє життя пропрацювала швачкою у майстерні будинку Dior. Жінка готується до виходу на пенсію: вона відчуває, що вже досягла вершини своєї кар'єри, ставши старшим фахівцем. Якось у метро в неї краде сумку молода дівчина на ім'я Жаді. В цей момент у серці Естер щось здригнулося: вона не викликає поліцію, а бере юну злодійку під свою опіку.

Сядь за кермо моєї машини

Режисер: Рюсуке Хамагуті

Режисера Юсуке запрошують поставити «Дядю Ваню» для театрального фестивалю у Хіросімі. За умовами договору він не може сам керувати автомобілем, тому йому надають дівчину-водія — мовчазну Місакі. Проводячи разом з нею кілька годин на день, Юсуке починає переосмислювати свої стосунки з дружиною, з якою вони жили, здавалося б, у щасливому шлюбі до її раптової смерті два роки тому. А Місакі намагається розібратися зі своїм непростим минулим. "Сядь за кермо моєї машини" - екранізація оповідання Харукі Муракамі.

Легіонер: Біжи або помри

Режисер: Хосе Маган

Під час завоювання Парфії два римські легіони застрягли в засніжених горах Вірменії, де мерзнуть і повільно вмирають. Решту римської армії чекає два тижні дороги через території, що кишать ворожими патрулями. Вони відправляють до бідних товаришів Норено, наполовину римлянина, який має зробити цей небезпечний, майже неможливий прохід заради порятунку тисяч людей.

Старий Генрі

Режисер: Потсі Пончіролі

Фермер-вдівець на ім'я Генрі та його син прихистили поранену людину з сумкою, набитою грошима. Коли за грішми приходить озброєний загін, Генрі доводиться тримати оборону.

Ти далеко, ти близько

Режисер: Паула ван дер Уст

Лакі та Майлс зустрічаються у переповненому італійському аеропорту. У світі вибухнула пандемія, і вони намагаються дістатись додому. Чи існує кохання з першого погляду? Героям довелося випробувати це собі. Ця коротка — лише п'ятихвилинна — зустріч назавжди змінить їхнє життя. Майлс не знає, що Лакі вкрала бейджик з його валізи, тому дуже дивується, коли у Лондоні йому надходить відеодзвінок.

Швидка

Режисер: Майкл Бей

Ветеран Вілл Шарп відчайдушно потребує грошей, щоб врятувати смертельно хвору дружину. Він звертається за допомогою до брата-злочинця Денні, і той умовляє його пограбувати банк. Проте все йде не за планом, і братам доводиться викрасти машину швидкої допомоги разом із двома заручниками — лікарем та пораненим поліцейським.

Падіння Місяця

Режисер: Роланд Еммеріх

У 2011 році під час рядового ремонту супутника на астронавтів, що знаходилися у відкритому космосі, напав дивний рій, що вилетів з місячного кратера. Один космонавт загинув, а другий — Брайан Харпер — кілька років після пригоди намагається переконати НАСА, що винен незрозумілий феномен.


Читати також